Firea: Nominalizarea Corinei Cretu a fost facuta cu respectarea procedurilor legale

Firea: Nominalizarea Corinei Cretu a fost facuta cu respectarea procedurilor legale

Cei doi au dovedit ca nu au elemente suficiente si ca nu au o pregatire extraordinara in materie de politica externa, ca nu poti sa acuzi intr-o scrisoare oficiala ceva ce nu s-a intampat in Romania si sa exporti o disputa interna in strainatate pe modelul Monicai Macovei.

acum 73 luni (3 Sep 2014)

In momentul cand exista oficial aceasta confirmare, candidatul din partea Romaniei va respecta apoi procedura interna, parlamentara si se va prezenta in fata Parlamentului Romaniei pentru a fi audiat, ulterior, va ajunge la Uniunea Europeana si la Comisia Europeana pentru celelalte pregatiri. Nu s-a sarit nicio etapa si nu ne aflam in nicio ilegalitate, cum eronat afirma domnii Iohannis si Blaga", a declarat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Senatoarea social-democrata a opinat ca liderii ACL s-au "expus inutil", reclamand ilegalitatea propunerii Corinei Cretu pentru functia de comisar european si dovedind, astfel, ca nu au o pregatire in domeniul politicilor externe. Cei doi au dovedit ca nu au elemente suficiente si ca nu au o pregatire extraordinara in materie de politica externa, ca nu poti sa acuzi intr-o scrisoare oficiala ceva ce nu s-a intampat in Romania si sa exporti o disputa interna in strainatate pe modelul Monicai Macovei. (...) Cred ca s-au expus inutil, facandu-se de ras si intrand intr-o zona de ridicol, facand si Romania de ras", a mai precizat vicepresedinta PSD. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro