Firea, noi atacuri catre Ponta: Sagetile lui Ponta sunt usor infantile si nu ma cobor la limbajul lui. Eu am o educatie si am fost crescuta altfel

Firea, noi atacuri catre Ponta: Sagetile lui Ponta sunt usor infantile si nu ma cobor la limbajul lui. Eu am o educatie si am fost crescuta altfel

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, i-a recomandat sambata, primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa ia o pauza de la propaganda politica de la televiziuni si sa isi faca datoria fata de bucuresteni conform fisei postului, in contextul in care in aceasta seara a fost cod galben de ploi puternice si descarcari electrice in Capitala si in mai multe judete.

acum 41 luni (18 Jun 2017)

In primul rand constat faptul ca incalca legislatia in vigoare, chiar daca are 30 de zile sa opteze intre a ramane deputat sau cel mai inalt functionar public din Romania, si anume SGG. In aceasta perioada se supune ambelor legislatii, atat cea privind alesii, demnitarii, deputatii si statutul functionarilor publici care, prin legislatie, nu au dreptul sa faca declaratii politice pentru ca acest fapt contravine legii in vigoare", a afirmat Gabriela Firea.

Ea a tinut sa precizeze ca se ocupa de problemele din Bucuresti, dar nu pentru ca ii cere Victor Ponta. Ma ocup, nu pentru ca imi spune domnul Ponta, ci pentru ca trebuie, ma ocup zi de zi de problemele din Capitala.

Gabriela Firea a sustinut ca "sagetile" lui Victor Ponta sunt "usor infantile" si nu vrea sa se coboare la limbajul si atitudinea acestuia.

"Aceste sageti cred ca sunt usor infantile si, pana la urma, primarul Capitalei este si om politic, prin lege are voie sa faca politica, nu este o incompatibilitate intre a fi vicepresedinte al unei formatiuni politice si primar general. Eu am o educatie, am fost crescuta altfel si, chiar daca port un dialog in contradictoriu, prefer sa fie lipsit de veninul cu care ne-am obisnuit in aceste zile", a conchis Gabriela Firea.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, i-a recomandat sambata, primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa ia o pauza de la propaganda politica de la televiziuni si sa isi faca datoria fata de bucuresteni conform fisei postului, in contextul in care in aceasta seara a fost cod galben de ploi puternice si descarcari electrice in Capitala si in mai multe judete. "Ii fac recomandarea legala Doamnei Primar General Firea sa ia o pauza din propaganda politica de la televiziuni si sa isi faca datoria fata de cetatenii Bucurestiului conform fisei postului! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro