Firea: Directorul de la UTI avea fratele la Administratia Strazilor. Opozitia imi transmite informal ca fac o treaba extraordinara cu cele 22 de firme

Firea: Directorul de la UTI avea fratele la Administratia Strazilor. Opozitia imi transmite informal ca fac o treaba extraordinara cu cele 22 de firme

Sunt prima interesata sa existe servicii de buna calitate si la preturi rezonabile, nu ca pana acum la tarife de 4 pana chiar de 50 de ori mai mare. Alti oameni de afaceri, onesti, nu puteau sa patrunda, pentru ca nu aveau oameni pe care i-au cumparat pur si simplu, sau oameni pe care i-au trimis de la firma lor privata in administratia publica. Dupa 7 ani de zile am primit act de la CNSC ( Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor) ca trebuie sa anulam acea licitatie. La noi vin tot felul de firmulite care contesta doar de dragul de a contesta. Orice persoana de buna credinta intelege si imi da dreptate ca este normal ca primarul care a preluat o institutie, dupa ce PNL a angajat 60 de directori, are voie sa-si ia cativa directori de incredere. De asemenea, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze si 100 de autobuze electrice. As mai vrea sa spun ca cei doi medici, Gobei si Bica, au semnat pe 16 octombrie un contarct de volunatriat, deci raman in continare la spitalul Colentina pentru a opera, si au si un contract cu o firma privata, care pe noi nu ne deranjeaza.

acum 73 luni (23 Oct 2017)

Ramai pe adevarul.ro pentru principalele declaratii:

Adevarul: Noi am a scris doua articole despre cele 22 de firme ale Primariei Generale. Astazi incercam sa aflam mai multe despre eficienta acestor 22 de firme ale Primariei Capitalei. Se face aproape un an de cand ati fost ultima oara in acest studio.

Gabriela Firea: Nu am acordat nici alte interviuri, deci nu ati fost dvs ocoliti, activitatea a fost extrem de intensa. E normal ca dupa o perioada de acomodare intr-o institutie sa te apuci serios de munca. Inclusiv sotul ma cearta ca fac foarte multe lucruri, dar ele nu sunt aduse la cunostinta publicului. E posibil sa am anumite pierderi si costuri de imagine.

De unde aceste salarii foarte mari pentru societatile Primariei?

Imi pare rau sa spun ca am constatat faptul ca in mass media au fost preluate pur si simplu fara nicio minima verificare comunicatele de presa ale unor consilieri generali PNL si USR. Toate luarile de pozitie ale consilierilor din Opozitie sunt minciuni si inventii.

Sumele nu erau exacte si nu au fost inca cheltuite pentru ca abia au fost date. Am spus in campanie ca imi doresc ca Bucurestiul sa arate ca Viena, dar holdinguri municpale au si Parisul, Praga sau Madridul. Pana acum se aproba un buget, iar Administratia Strazilor prefara sa faca mai departe contracte cu alte entitati economice, contracte prost facute. Haideti sa iesim in strada si sa vedemn cum se fac asfaltari si la ce preturi. In cazul companiilor municpale nu se va plati nimic pana cand nu se face receptia. Nu am niciun interes casa creez un holding care sa nu functioneze. De acest holding municipal depinde imaginea tarii noastre si imaginea muncii mele. Sunt prima interesata sa existe servicii de buna calitate si la preturi rezonabile, nu ca pana acum la tarife de 4 pana chiar de 50 de ori mai mare.

Contractele de pana acum erau total ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro