Finalistii de la Campionatul National de Dezbateri, la Adevarul live de la 14.00

Finalistii de la Campionatul National de Dezbateri, la Adevarul live de la 14.00

Moderatorul dezbaterii de miercuri a fost campionul national de anul acesta, Serban Pitic, care face debate de peste 10 ani si este in prezent antrenor al echipei nationale a Romaniei pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice pentru liceeni, presedinte al ARGO si debater in circuitul national si international de dezbateri pentru studenti.

acum 113 luni (17 Dec 2014)

Moderatorul dezbaterii de miercuri a fost campionul national de anul acesta, Serban Pitic, care face debate de peste 10 ani si este in prezent antrenor al echipei nationale a Romaniei pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice pentru liceeni, presedinte al ARGO si debater in circuitul national si international de dezbateri pentru studenti. Cateva dintre rezultatele notabile: Campion Oxford IV 2014, Sfert Finalist Campionatul European 2014, Zagreb, Semi-Finalist BBU Open 2014, Cluj, Campion Open-ul Facultatii de Drept 2014, Cluj, Finalist si Best Speaker Bucharest Cup 2014, Campion si Best Speaker ESL la SOAS IV 2013.

De asemenea, in studioul Adevarul au mai fost prezenti debaterii:

Laura Dragoi, studenta in anul trei la Academia de Relatii Economice Internationale Bucuresti. Este debater de peste sase ani si trainer si arbitru ARGO de peste 2 ani. Ca debater, a fost de doua ori membra a echipei nationale pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice pentru elevi de liceu, campioana ARGO Open si finalista la Turneul Campionilor in Dezbateri. El este finalist ESL - SOAS Open 2010, finalist - Budapesta Open 2013, semifinalist - Openul Facultatii de Drept (Cluj) 2014 si semifinalist - Sofia Open 2014.

Adriana Panait, care face dezbateri de 6 ani de zile si este trainer la Central Debate Club. A castigat multiple titluri atat nationale cat si internationale printre care se numara: locul II Racovita Open, locul III Black Sea Open, semifinalista IDEA Youth Forum BP track, finalista IDEA BP Amsterdam, locul III individual IDEA BP Amsterdam, semifinalista BBU Open, semifinalista Bulgaria Sofia Open. Triplu reprezentant al Romaniei la Campionatul Mondial de Dezbateri (WSDC 2011 Scotia, WSDC 2012 Africa de Sud si WSDC 2013 Turcia), a castigat trei turnee internationale (ARGO Open 2012 si 2013 pe echipe si Ljutomer 2011 ca vorbitor individual), si Campionatul National din 2013.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro