Finalisti Vocea Romaniei: Tudor Chirila are doi concurenti in marea finala. Ce antrenor a ramas fara reprezentant VIDEO

Finalisti Vocea Romaniei: Tudor Chirila are doi concurenti in marea finala. Ce antrenor a ramas fara reprezentant VIDEO

Asadar, in finala Vocea Romaniei de vinerea viitoare, 16 decembrie, vor lupta Ioana Ignat, de la Marius Moga, Alex Musat, din echipa lui Smiley, Teodora Buciu si Robert Botezan, ambii antrenati de Tudor Chirila, Finalistii de la Vocea Romaniei au fost alesi prin dueluri incrucisate, ceea ce a inseamnat ca fiecare antrenor a ales un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa.

acum 91 luni (10 Dec 2016)

Asadar, in finala Vocea Romaniei de vinerea viitoare, 16 decembrie, vor lupta Ioana Ignat, de la Marius Moga, Alex Musat, din echipa lui Smiley, Teodora Buciu si Robert Botezan, ambii antrenati de Tudor Chirila,

Finalistii de la Vocea Romaniei au fost alesi prin dueluri incrucisate, ceea ce a inseamnat ca fiecare antrenor a ales un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa. A studiat timp de mai bine de doua luni la Berklee College of Music din Boston, una dintre cele mai prestigioase scoli din domeniu.

Vocea Romaniei - Semifinala 2016: Alexandru Musat - Yesterday pe vocearomaniei.protv.ro

Andreea Ioncea, din echipa Loredanei, s-a duelat cu Ioana Ignat, din echipa lui Marius Moga, ultima reusind sa-si asigure un loc in finala Vocea Romaniei. Ioana Ignat (18 ani) a invatat sa cante la chitara de pe internet si a facut cursuri de bass si contrabass, iar in prezent este solista in Orchestra "Mirel Manea" din Botosani. De asemenea, a facut dans timp de patru ani, a jucat in multe piese de teatru in cadrul Palatului Copiilor din Iasi si cocheteaza cu modelling-ul, participand frecvent la concursuri de frumusete.

Vocea Romaniei - Semifinala 2016: Ioana Ignat - Io Vivro pe vocearomaniei.protv.ro

Robert Botezan, din echipa lui Tudor Chirila, l-a infruntat pe Stefan Roscovan, din echipa Loredanei. Stefan canta inca de la varsta de 2 ani, iar la 3 ani a participat la primul sau concurs, in Ucraina.

Vocea Romaniei - Semifinala 2016: Robert Botezan - Come Together pe vocearomaniei.protv.ro

Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirila, s-a luptat cu Ramona Nerra, concurenta lui Smiley. Teodora Baciu (17 ani), eleva a Liceului Tonitza din Bucuresti, studiaza pianul de la varsta de 4 ani, canta la chitara si urmeaza cursuri de actorie, unul dintre marile sale visuri fiind sa studieze la Londra unde exista una dintre cele mai bune scoli de musical din lume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro