Finalisti Eurovision Romania 2018: Mihai Traistariu merge din nou in finala, dar a fost pe ultimul loc in preferintele juriului: "Nu sunt extrem de fericit"

Finalisti Eurovision Romania 2018: Mihai Traistariu merge din nou in finala, dar a fost pe ultimul loc in preferintele juriului:

Jukebox si Bella Santiago, Rafael & Friends si Mihai Traistariu sunt cei trei finalisti ai Eurovision Romania 2018, alesi duminica seara in cadrul celei de-a doua semifinale, desfasurata la Timisoara.

acum 76 luni (29 Jan 2018)

Jukebox si Bella Santiago, Rafael & Friends si Mihai Traistariu sunt cei trei finalisti ai Eurovision Romania 2018, alesi duminica seara in cadrul celei de-a doua semifinale, desfasurata la Timisoara. Aflat la a noua participare, Traistariu s-a clasat pe locul trei in semifinala Eurovision Romania 2018, juriul acordandu-i 39 de puncte, fata de 40 obtinute de ocupantii pozitiei secunde si 58 care au revenit marilor invingatori. Urmatoarele semifinale ale Selectiei Nationale vor avea loc la Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) si Sighisoara (18 februarie), iar marea finala Eurovision Romania 2018 se va desfasura pe 25 februarie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Locul I

Jukebox si Bella Santiago - Auzi cum bate

Locul II

Rafael & Friends - "We Are One"

Locul III Mihai - "Heaven" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro