Finala "X Factor" Cine va fi marele castigator al show-ului "X Factor"

Finala

Adina Raducan este din Buzau si canta de cand avea patru ani. In ciuda diferentelor de opinie cu privire la repertoriul din marea finala, Adina Raducan si mentorul ei, Horia Brenciu, au cantat piesa "Mi-e dor de tine", a Malinei Olinescu. Stefan Banica si Alexandra Crisan in duet FOTO Antena 1 "Eu pot sa spun, statistic, vorbind, ca sunt cel care s-a ridicat si a aplaudat concurentii celorlalti de cele mai multe ori. Finalistii "X Factor" 2014 alaturi de mentorii lor FOTO Antena 1 Salvate de public si trimise direct in duelul final au fost Adina Raducan, care il are drept mentor pe Horia Brenciu, si Alexandra Crisan, mentorul ei fiind Stefan Banica. Alexandra Crisan pe scena FOTO Antena 1 In final, publicul care a votat a decis: la doar 16 ani, Adina Raducan este marea castigatoare "X Factor 2014", dar si a premiului de 100.000 de euro.

acum 112 luni (26 Dec 2014)

Adina Raducan este din Buzau si canta de cand avea patru ani. Mama sa a auzit-o cantand si a incurajat-o sa ia lectii de canto, desi au facut sacrificii imense pe plan financiar pentru a-i putea sustine cursurile si concursurile. Adina a facut naveta Buzau-Bucuresti, de multe ori in conditii foarte grele, insa nu s-a plans, pentru ca a avut mereu un sprijin emotional - mama sa, care i-a fost mereu si cea mai buna prietena. Adina se mandreste cu o bursa la o universitate de muzica din America.

Ultima editie "X Factor" din acest an a fost deschisa de cei patru finalisti care au interpretat hitul de sezon "All I Want for Christmas Is You", al artistei americane Mariah Carey. Eu stiu stilul tau de seductie de cand am facut clipul, dar eu i-am rezistat.

"Am sesizat si eu atacul tau", Delia, a continuat Stefan Banica. Alessio, imi placi foarte mult, dar, de data asta, mi s-a parut ca ai fost mai emotionat ca la repetitii.

Adina Raducan e ceea ce am vrut sa descopar la .

Horia Brenciu, mentor

Urmatoarea finalista a fost Alexandra Crisan, care a interpretat melodia "Mai frumoasa", a Laurei Stoica. "Piesa asta este un mesaj pe care fiecare femeie ar trebui sa il primeasca de la partenerul ei, dar si un omagiu pentru Laura Stoica", a marturisit concurenta.

"Trebuie sa recunosc ca Alexandra si-a dorit foarte mult sa cante aceasta piesa, si nu de acum. Am spus sa nu e momentul, dar, la un moment dat, am cedat", a comentat mentorul Stefan. "O iubesc pe Laura si am s-o iubesc toata viata mea si ea stie asta de acolo de unde e, dar e important ce i se potriveste Alexandrei. A avut dreptate suta la suta pentru ca a fost un om pe scena, un om de la care nu mi-am putut lua ochii."

Lacrimi si show

"Mie imi place timbrul Alexandrei si nu sunt singurul", a spus Horia. "Stefan a avut un fler formidabil pen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro