Finala "X Factor" 2016: Olga Verbitchi a fost aleasa castigatoare. Carla's Dreams marcheaza prima reusita

Finala

Reprezentatii singuri, cu vedete si cu mentorii Olga Verbitchi, reprezentanta lui Carla's Dreams, a deschis finala "X Factor" 2016 cu piesa "Buna dimineata", pe care a cantat-o cu Roman, solistul trupei Zdob si Zdub. A urmat o noua runda de piesa, in care Raul si Olga s-au duelat de la distanta. Dupa terminarea celei de-a doua sesiuni de vot din partea telespectatorilor, castigatorul "X Factor" 2016 a fost declarata Olga Verbitchi, care a cucerit titlul sezonului sase si 100.000 de euro.

acum 52 luni (24 Dec 2016)

Reprezentatii singuri, cu vedete si cu mentorii

Olga Verbitchi, reprezentanta lui Carla's Dreams, a deschis finala "X Factor" 2016 cu piesa "Buna dimineata", pe care a cantat-o cu Roman, solistul trupei Zdob si Zdub. "Esti un bot de energie, iar cu Roman la un loc esti o explozie", le-a zis Stefan Banica Jr.

"Alex Mladin e ca PSD-ul, nimeni nu stie cum e votat si cum trece", a povestit insusi Alex Mladin, din echipa Deliei, care a urcat pe scena alaturi de Sore pe acordurile piese "Love Me Like You Do". "Alex avea nevoie de o prezenta ca a ta, a fost un moment foarte frumos", le-a spus Stefan Banica. "A fost o piesa frumos aleasa, am simtit foarte multe emotii pentru Alex. Cred ca trebuie sa se antreneze si data viitoare sa fie foarte bine", a zis si Horia Brenciu.

Marcel Rosca, din echipalui Horia Brenciu, cu Alin Oprea, fost component Talisman, au urcat pe scena pentru a canta piesa "Atat de singur". Marcel a marturisit ca trupa Talisman face parte din amintirile copilariei lui, asa ca este o onoare sa cante alaturi de Alin Oprea. "Este o piesa din punct de vedere tehnic, dar e greu sa intelegi piesa. Pentru un pusti de 15 ani sa tina linia vocala in acest fel e extraordinar.

Alex Mladin a revenit pe scena, de data aceasta alaturi de Delia, cu care a interpretat in duet piesa "It's My Life".

Marcel Rosca si Horia Brenciu au cantat in etapa duetelor piesele "I'll Make Love To You", "End Of The Road", de la Boyz II Men.

Raul Eregep si Delia au cantat si ei piesa "Hallelujah" si au atras laudele tuturor. Vrei sau nu vrei o sa fii mare", i-a zis solistul Carla's Dreams.

Olga Verbitchi si Carla's Dreams au cantat celebra piesa "Te rog", a grupului moldovean, tanara declarand ca i s-a implinat un vis, desi s-a incurcat pentru scurt timp in timpul reprezentatiei.

Pe cine a eliminat publicul

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro