Finala Vocea Romaniei: cine va fi castigatorul LIVE TEXT

Finala Vocea Romaniei: cine va fi castigatorul LIVE TEXT

Finala Vocea Romaniei: Cristina Balan, contestata si apreciata Contestata si apreciata deopotriva, Cristina Balan a fost desemnata Vocea Romaniei prin voturile telespectatorilor, marcand astfel cea de-a doua victorie consecutiva a lui Tudor Chirila. Trupa rock Vita de Vie a cantat piesa "Praf de stele" in finala Vocea Romaniei FOTO Pro TV Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, si Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, ambii antrenati de Smiley, au luptat pentru marele trofeu si pentru premiul in valoare de 100.000 de euro in finala Vocea Romaniei. Trupa Fameless, al carei solist este castigatorul editiei trecute, a urcat pe scena in finala Vocea Romaniei FOTO Pro TV Finala Vocea Romaniei: cele mai importante momente Oficial, finala Vocea Romaniei a fost deschisa de Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, cu un mix al celebrelor piese "Feeling good", a Ninei Simone, si "I feel good", interpretata de James Brown.

acum 55 luni (18 Dec 2015)

Finala Vocea Romaniei: Cristina Balan, contestata si apreciata

Contestata si apreciata deopotriva, Cristina Balan a fost desemnata Vocea Romaniei prin voturile telespectatorilor, marcand astfel cea de-a doua victorie consecutiva a lui Tudor Chirila. Locul secund i-a revenit lui Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, in timp ce elevii lui Smiley, Tobi Ibitoye si Michel Kotcha, au fost pe locurile trei, respectiv patru.

Dupa o pauza de trei ani, Cristina Balan a luat prin surprindere juriul de la "Vocea Romaniei", dar si telespectatorii. Ulterior, acesta a salvat-o de doua ori pe Cristina, in a doua gala live, cand a mizat pe piesa Laurei Stoica, "Un actor grabit", si in editia in care s-au ales semifinalistii, cand a cantat "Squander".

Nu putine au fost insa vocile care au contestat participarea Cristinei in show-ul de la Pro TV, fiind de parere ca aceasta este deja consacrata si "fura" astfel sansa unor persoane care nu au niciun fel de experienta in industria muzicala.

Vocea Romaniei - Finala 2015: Cristina Balan si Corul Regal - Show Must Go On pevocearomaniei.protv.ro Finala Vocea Romaniei: careul de asi

Finala Vocea Romaniei a debutat cu un moment inedit in care Pavel Bartos a jucat rolul lui Mos Craciun, oferind cadouri personalizate celor patru membri ai juriului.

Trupa rock Vita de Vie a cantat piesa "Praf de stele" in finala Vocea Romaniei FOTO Pro TV

Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, si Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, ambii antrenati de Smiley, au luptat pentru marele trofeu si pentru premiul in valoare de 100.000 de euro in finala Vocea Romaniei.

Cei patru finalisti de la Vocea Romaniei au interpretat in finala Vocea Romaniei cate trei melodii: una singuri, una cu antrenorul lor si inca una impreuna cu artisti cunoscuti. De asemenea, pe scena de la P... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro