Finala "Uite cine danseaza": Marius Manole si si Olesea Nespeac au fost desemnati castigatorii primului sezon

Finala

Astfel, pe scena "Uite cine danseaza" baietii au devenit Cocosatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams si au adus pe scena momente pline de expresivitate si umor. Marius Manole a declarat ca se simte foarte mandru de evolutia si de parcursul sau in emisiune si ca si-ar dori marele premiu pentru partenera lui, ca sa o poata motiva si mai mult pe viitor.

acum 70 luni (9 May 2017)

Fiecare dintre cele trei perechi din finala show-ului de la Pro TV au venit pregatite cu cate doua dansuri. Astfel, pe scena "Uite cine danseaza" baietii au devenit Cocosatul de la Notre Dame, Aladdin sau Lurch din Familia Adams si au adus pe scena momente pline de expresivitate si umor. Pentru cea de-a doua proba din marea finala, echipele au adus pe ring stilul fusion si au combinat dansuri precum rumba, vals, slowfox sau cha cha.

Mai mult, marele premiu de 100.000 de euro a fost inmanat de castigator catre fundatia Hope and Homes for Children.

Cele mai importante momente

Alex Velea si Ecaterina Dosan au deschis finala "Uite cine danseaza" cu un mix de stiluri, pe ritmurile piesei "Je Suis Malade", interpretate de Lara Fabian. Cei doi au promis ca vor face un spectacol "monstru" in finala, tinandu-se de promisiune gratie unor miscari senzuale, sincronizarii perfecte si povestii expuse pe muzica.

FOTO Pro TV

Marius Manole si Olesea Nespeac au continuat show-ul cu o reinterpretare a musical-ului "Cocosatul de la Notre Dame". Marius Manole a declarat ca se simte foarte mandru de evolutia si de parcursul sau in emisiune si ca si-ar dori marele premiu pentru partenera lui, ca sa o poata motiva si mai mult pe viitor.

FOTO Pro TV

Liviu Teodorescu si Marica Derdene au intrat si ei pe scena pentru a spune povestea Familiei Adams, pe ritm de musical. Liviu a marturisit ca nu era increzator in propriile forte, dar acum crede ca a ajuns un dansator destul de bun, aspect sesizat si de juriu.

FOTO Pro TV

Marius Manole si Olesea Nespeac au revenit pe scena pentru a prezenta un mix de stiluri, alegand piesa "Smells Like Teen Spirit".

Alex Velea a interpretat, la revenirea pe scena, rolul lui Aladdin, in timp ce a pus in scena un musical dedicat, alaturi de Ecaterina ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro