Finala "Ferma Vedetelor": cine va fi castigatorul show-ului de la Pro TV

Locul lui in finala "Ferma Vedetelor" a fost luat de George Vintila, care a reusit sa cucereasca titlul de Fermierul anului, dar si premiul in valoare de 50.000 de euro, din care jumatate vor fi donati MagiCAMP, o tabara pentru copiii diagnosticati cu cancer. Finala "Ferma Vedetelor": cele mai importante momente Timp de 12 saptamani, 16 vedete au muncit si au facut fata provocarilor din "Ferma Vedetelor", insa doar patru au ramas in cursa pentru titlul de "Fermierul anului" si pentru premiul in valoare de 50.000 de euro.

acum 56 luni (30 May 2015)

Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila au fost protagonistii ultimului act al show-ului "Ferma Vedetelor". Desi in marea finala "Ferma Vedetelor" au ajuns, initial, Vica Blochina si Augustin Viziru, acesta din urma s-a vazut nevoit sa renunte, dupa ce s-a accidentat la o mana in timpul primei probe la care a fost supus. Locul lui in finala "Ferma Vedetelor" a fost luat de George Vintila, care a reusit sa cucereasca titlul de Fermierul anului, dar si premiul in valoare de 50.000 de euro, din care jumatate vor fi donati MagiCAMP, o tabara pentru copiii diagnosticati cu cancer. Finala "Ferma Vedetelor": cele mai importante momente Timp de 12 saptamani, 16 vedete au muncit si au facut fata provocarilor din "Ferma Vedetelor", insa doar patru au ramas in cursa pentru titlul de "Fermierul anului" si pentru premiul in valoare de 50.000 de euro. Astfel, Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila sunt cei patru semifinalisti de la "Ferma Vedetelor". Finala "Ferma Vedetelor", prezidata de Iulia Vantur, a debutat in hambarul duelului, locul unde s-a decis soarta fermierilor in fiecare sambata. Printre sustinatorii celor patru semifinalisti de la "Ferma Vedetelor" s-au numarat si vedetele Pro TV Florin Busuioc, Neti Sandu si Razvan Fodor, dat si ceilalti 12 fermieri, Tudorel Filimon, Oana Radu, Stefan Stan, Mioara Velicu, Roxana Ionescu, Lucian Viziru, Dima Trofin, Doinita Oancea, Gina Pistol, Cristina Cioran, Corina Dragulescu si Ionut Iftimoaie. Ruleta ruseasca cu oua fierte si crude a decis ca Vica Blochina se va duela cu Dan Helciug, iar Augustin Viziru cu George Vintila. Chiar inainte de a incepe duelul dintre Augustin Viziru si George Vintila, Vica Blochina i-a acuzat pe cei doi ca au facut o intelegere, "un soi de blat".

Proba la care au fost supusi George Vintila si Augustin Viziru s-a numit Potriveste busteanul, etapa in care au avut la dispozitie cinci minute pentru a taia o cantitate cat mai mare de lemn... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro