Fina lui Michael Jackson a reactionat dupa ce doctorul Conrad a spus ca Regele Pop voia sa se casatoreasca cu ea

Fina lui Michael Jackson a reactionat dupa ce doctorul Conrad a spus ca Regele Pop voia sa se casatoreasca cu ea

Herriet, fina lui Michael Jackson, care acum are 22 de ani, a fost invitata alaturi de tatal ei, Mark Lester, in cadrul emisiunii "Loose Women", unde a marturisit ca a ramas "socata" cand a auzit povestea spusa de medicul acuzat de moartea Regelui Pop. Dezvaluirile lui Conrad Murray, medicul lui Michael Dr. Conrad Murray (63 de ani), gasit vinovat pentru omor prin imprudenta in cazul mortii lui Michael Jackson, a facut o serie de dezvaluiri despre celebrul sau pacient si prieten in cartea intitulata "This is it" Confidentul lui Michael Jackson sustine ca Regele muzicii Pop era indragostit nebuneste de micuta sa fina, Herriet, dezvoltand o astfel de pasiune si pentru actrita Emma Waston, cunoscuta pentru rolul lui Hermione din franciza "Harry Potter".

acum 86 luni (28 Jul 2016)

Herriet, fina lui Michael Jackson, care acum are 22 de ani, a fost invitata alaturi de tatal ei, Mark Lester, in cadrul emisiunii "Loose Women", unde a marturisit ca a ramas "socata" cand a auzit povestea spusa de medicul acuzat de moartea Regelui Pop.

Intrebata daca isi aminteste vreun gest deplasat venit din partea lui Michael, aceasta a explicat: "Evident ca este foarte dificil sa privesc lucrurile din aceasta perspectiva, dar am fost nevoita sa ma uit inapoi la ce a fost si pot spune cu sinceritate ca nu a fost nimic ciudat.

Herriet Lester, fina lui Michael Jackson FOTO Mirror

Mai mult, Herriet a explicat ca informatia cum ca la acea vreme avea 12 ani este eronata, avand de fapt in jur de 15-16 ani si ca nu se punea problema unei casatorii aranjate.

"Nu-mi pot imagina acest lucru si nici nu-mi pot imagina ca Michael i-ar fi facut vreodata asta tatalui meu.

Tatal tinerei, actorul Mark Lester, care il cunostea din adolescenta pe Michael a spus ca nu avea nici cea mai mica idee despre dependenta artistului de medicamente. Mai mult decat atat, acesta a recunoscut ca la un moment dat artistul i-a cerut un lucru ciudat, intrebandu-l daca n-ar vrea sa doneze sperma pentru el. A fost o propunere ciudata, dar exista lucruri si mai caudate de atat", a declarat actorul.

Totodata, Mark Lester a marturisit ca i-a trecut prin minte posibilitatea ca Michael sa fi dorit sa-i foloseasca sperma pentru proprii copii, dar ca nu ar permite ca aceste povesti sa-i distruga amintirile legate de vechiul sau prieten.

Intrebat fiind de ce familia sa, care i-a fost foarte apropiata artistului, nu a spus dinainte propria poveste, Mark Lester a explicat: "Cred ca oamenii nu vor sa auda lucruri dragute.

Dezvaluirile lui Conrad Murray, medicul lui Michael

Dr. Conrad Murray (63 de ani), gasit vinova... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro