Filosoful Mihai Sora, la peste 100 de ani, participant la proteste

Filosoful Mihai Sora, la peste 100 de ani, participant la proteste

Mihai Sora a avut si mai multe postari pe pagina sa de Facebook pe aceasta tema. Miercuri, MIhai Sora a scris pe Facebook un text mai lung pe aceasta tema, care puncta sinonimia dintre actiunile actualilor guvernanti si luarea puterii de catre bolsevici intre 1945 si 1947: "Nu in 1990 ne intoarcem, ci in 1947.

acum 41 luni (2 Feb 2017)

Mihai Sora a avut si mai multe postari pe pagina sa de Facebook pe aceasta tema. Cea mai recenta, de joi de la pranz, spune, cu umor si ironie, "Bietul domn Soros: inca nu a aflat ca sunt tatal lui.

Cu putin inainte, in cursul diminetii, filosoful a postat:

"Ce spun oamenii cinstiti:

"Alt raspuns: intre bare!"

"Ce nu inteleg unii oameni - din trandavie mentala, ignoranta sau ratacire ideologica - este ca, in anul de gratie 2017, nu mai poti deturna un protest pasnic: se vede! Nu mai tine: va vedem!", scrisese filosoful intors de la proteste, tot in aceasta dimineata.

Miercuri, MIhai Sora a scris pe Facebook un text mai lung pe aceasta tema, care puncta sinonimia dintre actiunile actualilor guvernanti si luarea puterii de catre bolsevici intre 1945 si 1947:

"Nu in 1990 ne intoarcem, ci in 1947. poti inchide granitele, poti trimite oamenii in lagare, la munca silnica ori ii poti, pur si simplu, extermina.

Iar toate acestea in numele v o t u l u i d e m o c r a t i c care te-a adus la Putere, in numele "democratiei", al poporului...

Mecanismul de atac la statul de drept este predictibil si isi dovedeste, iata, ciclicitatea implacabila.

Este prea mult si prea periculos pentru a-i lasa sa-si faca in continuare de cap!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro