Filmul "Youth", cu Madalina Ghenea in distributie, va fi proiectat si in Romania

Filmul

Filmul spune povestea a doi batrani prieteni - un dirijor si compozitor, pe de o parte, si un regizor, pe de alta parte -, care se gandesc la cat timp le-a mai ramas de trait, in timp ce isi petrec vacanta in Muntii Alpi.

acum 68 luni (26 May 2015)

Filmul spune povestea a doi batrani prieteni - un dirijor si compozitor, pe de o parte, si un regizor, pe de alta parte -, care se gandesc la cat timp le-a mai ramas de trait, in timp ce isi petrec vacanta in Muntii Alpi. Filmul urmareste eforturile celor doi de a se intoarce la cariera lor, precum si relatiile pe care le au cu copiii lor, dar si modul in care acestia interactioneaza cu ceilalti oaspeti ai hotelului la care sunt cazati.

Independenta Film va distribui in Romania si castigatorul prestigiosului Palme d'Or 2015, "Dheepan", in regia lui Jacques Audiard, desemnat duminica seara, la cea de-a 68-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes.

Casa de distributie va aduce, de asemenea, pe ecranele romanesti si filmul care a primit premiul pentru cel mai bun regizor, "Nie Yinniang/ The Assassin", in regia lui Hou Hsiao Hsien. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro