Filmul oficial al statiunii Mamaia rasuna in turca si italiana

Filmul oficial al statiunii Mamaia rasuna in turca si italiana

Vizita de documentare a fost organizata in parteneriat cu companiile aeriene Turkish Airlines si Blue Air (care au asigurat transportul aerian gratuit al participantilor) si Biroul National de Turism al Romaniei din Italia (Roma). Proprietarul unui apartament de vacanta a platit suma de 100 de lei, un magazin de comert 2.000 de lei pe an, iar un club de noapte suma de 3.000 de lei pe an.

acum 67 luni (4 May 2015)

Vizita de documentare a fost organizata in parteneriat cu companiile aeriene Turkish Airlines si Blue Air (care au asigurat transportul aerian gratuit al participantilor) si Biroul National de Turism al Romaniei din Italia (Roma). In data de 1 mai, agentii de turism din cele doua tari au participat la Parada Litoralului, dupa care s-au intalnit, in cadrul unei intalniri de networking, cu agentii de turism si hotelierii romani. Pentru vizita de documentare a agentilor de turism straini au fost realizate brosuri de promovare a statiunii Mamaia (brosura generala) si a cluburilor din statiune (brosura "Mamaia - Party till'dawn) in limbile engleza, italiana si turca.

De asemenea, anterior au fost realizate brosuri in ebraica si romana, distribuite la targurile de turism nationale si internationale la care Romania a participat. Realizarea brosurilor si filmelor de promovare a fost finantata din bugetul ce provine din taxa de promovare ce se aplica agentilor economici cu activitate in statiunea Mamaia. Proprietarul unui apartament de vacanta a platit suma de 100 de lei, un magazin de comert 2.000 de lei pe an, iar un club de noapte suma de 3.000 de lei pe an.

"Am realizat materiale de promovare in limba turca si italiana, si vom promova statiunea Mamaia - Sat Vacanta in zborurile operate de Turkish Airlines si Blue Air pe ruta Istanbul - Constanta si Milano - Constanta, prin prezentarea brosurii statiunii Mamaia la bordul aeronavelor", a spus Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro