Filmul "Nu sunt faimos, dar sunt aroman", prezentat la trei festivaluri

Filmul

In aceeasi zi va fi prezentat si in cadrul Festivalului International de film de la Medias si incheiem turul din Albania in Macedonia, la Festivalul International Manakia Brothers la Bitolia.

acum 117 luni (2 Sep 2014)

Filmul "Nu sunt faimos, dar sunt aroman" va participa in luna sptembrie la trei festivaluri, prima aparitie fiind programata la Medias Central European Film Festival "7+1", A treia Europa, care va avea loc in perioada 2-6 septembrie 2014.

In cadrul acestui festival vor fi prezentate aproximativ 50 de filme, incluzand filme artistice de lung metraj, documentare si scurtmetraje. Festivalul isi propune sa fie un loc de intalnire pentru cele mai recente filme ale cineastilor de marca din Republica Ceha, Slovacia, Austria, Ungaria, Romania, Polonia, Slovenia si Spania, tara invitata special in acest an. De asemenea, la cererea publicului, va fi prezentata o selectie de filme in limba idis restaurate din arhiva Centrului National de Film Evreiesc al Universitatii Brandeis din Boston. Pelicula va ajunge si la doua festivaluri care au loc peste hotare, si anume Balkan Film Food Festival, care va avea loc la Pogradec, in Albania, si Brothers Manaki International Film Festival, programat in Bitola, Macedonia. In aceeasi zi va fi prezentat si in cadrul Festivalului International de film de la Medias si incheiem turul din Albania in Macedonia, la Festivalul International Manakia Brothers la Bitolia. Primul lungmetraj in aromana ajunge si in Moscopole, leaganul aromanilor de pretutindeni, care era, in secolul al XVII-lea, cel mai mare oras din Balcani si centrul cultural si comercial al aromanilor. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro