Filmul jafului de la Paris: Kim Kardashian i-a implorat pe hoti sa nu o impuste. Cine ar fi in spatele furtului

Filmul jafului de la Paris: Kim Kardashian i-a implorat pe hoti sa nu o impuste. Cine ar fi in spatele furtului

Legata cu banda adeziva si amenintata cu pistolul la tampla Kim Kardashian s-a temut ca o sa fie violata in timpul jafului de la Paris, dupa ce indivizi mascati au reusit sa ii fure bijuterii in valoare de 10 milioane de dolari. Un singur cuvant a inteles, anume "inel", cu referire la inelul de logodna Lorraine Schwartz de patru milioane de euro, de 20 karate, pe care Kanye West i l-a daruit. Imaginea cu inelul postat de Kim Kardashian pe retele sociale FOTO "Daily Mail" "V-ati pus cu cine nu trebuie" Hotii, care au amenintat administratorul cladirii cu arma, au mai furat o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro, dupa care au fugit pe biciclete inchiriate. Bodyguardul vedetei, care a ajuns la apartament la doua minute dupa ce hotii au scapat, s-a declarat socat de lipsa de reactie a pazei de la apartament, sugerand ca ar putea fi implicati oameni din administratia locului.

acum 86 luni (4 Oct 2016)

Legata cu banda adeziva si amenintata cu pistolul la tampla

Kim Kardashian s-a temut ca o sa fie violata in timpul jafului de la Paris, dupa ce indivizi mascati au reusit sa ii fure bijuterii in valoare de 10 milioane de dolari. Astfel, noi detalii ies la iveala cu privire la filmul evenimentelor care au dus la teribila situatie prin care a trecut starleta, scrie "Daily Mail".

Kim era imbracata doar intr-un halat de noapte atunci cand a auzit ca hotii urca scarile spre apartamentul ei, situat in intr-o cladire de lux din spatele bisericii Le Medeleine, din arondismentul al optulea al orasului, pe care vedete precum Madonna, Leonardo DiCaprio o frecventeaza atunci cand ajung in Paris. In tot acest timp, Simone Harouch, stilista si prietena cu vedeta, s-a ascuns intr-o baie si a apelat telefonului bodyguardului, care se afla in oras cu Kourtney si Kendall Kardashian.

Tinuta ostatici de catre hoti, Kim i-a implorat sa nu o impuste, tipand ca are doi copii. Intr-un final, Kim si-a dezlegat legaturile si a tipat de la balconul apartamenteului pentru ajutor. Ulterior, aceasta a declarat politiei ca s-a temut ca o sa fie violata si ca nu a inteles ce vorbeau hotii in franceza. Un singur cuvant a inteles, anume "inel", cu referire la inelul de logodna Lorraine Schwartz de patru milioane de euro, de 20 karate, pe care Kanye West i l-a daruit. "Kim a fost legata de maini si de picioare, dar a reusit sa se elibereze.

Imaginea cu inelul postat de Kim Kardashian pe retele sociale FOTO "Daily Mail"

"V-ati pus cu cine nu trebuie"

Hotii, care au amenintat administratorul cladirii cu arma, au mai furat o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro, dupa care au fugit pe biciclete inchiriate. Bodyguardul vedetei, care a ajuns la apartament la doua minute dupa ce hotii au scapat, s-a declarat socat de lipsa de reactie a pazei de la apartament, sugerand ca ar putea ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro