Filmarile pentru "Supravietuitorul" s-au terminat: ce parere are echipa de productie

Echipa de productie a povestit experienta Intr-o zi calduroasa de vara, echipa de productie "Supravietuitorul" se intalnea in aeroport. Nisipul fin iti arde talpile, apa calda si sarata de mare iti este si "apa de la dus", coralii ascund specii mortale de serpi sau pesti, iar soarele este mult prea inabusitor, nu poti respira si nu ai unde sa te ascunzi de el.

acum 76 luni (11 Aug 2016)

Echipa de productie a povestit experienta

Intr-o zi calduroasa de vara, echipa de productie "Supravietuitorul" se intalnea in aeroport. Unii zambitori, altii speriati de zborul cu avionul, insa toti entuziasmati si, in acelasi timp, nerabdatori sa inceapa filmarile pentru show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, anunta Pro TV intr-un comunicat.

3 avioane, 4 autobuze si o barca mai tarziu, ajungeau in baza lor din Filipine, cu un total de 37 de ore petrecute pe drum.

Doua luni mai tarziu, aceeasi echipa se intorcea in Romania si spunea despre experienta "Supravietuitorul": "A fost cald, soare, au fost furtuni, meduze, serpi, soparle mici, soparle mari, miriapode, furnici, tantari, am muncit mult in soare, ne-am obisnuit fara internet, dar a fost frumos, plin de energie, avem o echipa geniala si concurenti incredibili!".

Prima imagine din show-ul "Supravietuitorul" FOTO Pro TV

Un Paradis care poate pune probleme

Imagineaza-ti ca ajungi pe o insula pustie din Filipine, unde te asteapta o plaja cu nisip fin, apa calda, corali superbi cu pestisori colorati si soarele te imbie la bronzul perfect.

In "Supravietuitorul", insa, aceasta insula pustie e departe de a fi un concediu, iar peisajul feeric se transforma, intr-o secunda, intr-un cosmar. Nisipul fin iti arde talpile, apa calda si sarata de mare iti este si "apa de la dus", coralii ascund specii mortale de serpi sau pesti, iar soarele este mult prea inabusitor, nu poti respira si nu ai unde sa te ascunzi de el. Crezi ca ai ce trebuie sa poti trai impreuna cu 17 straini, in conditiile de mai sus? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro