Filmarile pentru "House of Cards" vor fi reluate. Scrisoarea primita de echipa serialului

Filmarile pentru

Intr-o scrisoare trimisa catre echipa serialului de vicepresedintele studioului Media Rights Capital, Pauline Micelli, aceasta isi exprima "speranta" ca productia va fi reluata pe data de 8 decembrie, dar afirma ca "va intelege daca unii dintre acestia vor avea nevoie sa-si gaseasca altceva de lucru intre timp, ceea ce ii va impiedica sa se alature din nou proiectului", potrivit The Independent. Kevin Spacey in "House of Cards" FOTO Netflix Actorul Kevin Spacey, aflat in centrul unui scandal sexual la Hollywood, suspendat de Netflix, crede ca televiziunea si casa de productie a serialului de succes "House of Cards" au actionat ilegal cand l-au suspendat din cauza acuzatiilor de abuz sexual, cele doua companii neavand dreptul de a lua aceasta masura potrivit contractului de colaborare, informeaza theblast.com.

acum 30 luni (27 Nov 2017)

Intr-o scrisoare trimisa catre echipa serialului de vicepresedintele studioului Media Rights Capital, Pauline Micelli, aceasta isi exprima "speranta" ca productia va fi reluata pe data de 8 decembrie, dar afirma ca "va intelege daca unii dintre acestia vor avea nevoie sa-si gaseasca altceva de lucru intre timp, ceea ce ii va impiedica sa se alature din nou proiectului", potrivit The Independent. Micelli subliniaza si ca productia serialului este "mai importanta decat o singura persoana", sugerand ca sezonul final al show-ului produs si difuzat de platforma Netflix nu va fi anulat in intregime din cauza acuzatiilor aduse actorului Kevin Spacey (58 de ani). "Dragi actori si membri ai echipei de filmare, Pe masura ce ne apropiem de perioada Sarbatorilor de Iarna, dorim sa ne exprimam aprecierea pentru toate mesajele de sprijin pe care le-am primit de la voi si vrem sa va punem la curent cu progresele facute si cu situatia in care ne gasim. Speranta noastra este ca intreaga echipa va putea reveni atunci cand va fi reluata productia, dar vrem sa stiti ca vom intelege daca unii dintre voi veti avea nevoie sa va gasiti altceva de lucru intre timp, ceea ce va va impiedica sa va alaturati din nou acestui proiect. Actorii si ceilalti membri ai echipelor de filmare, care nu lucreaza in acest interval de timp, vor fi platiti in conformitate cu intelegerile facute si vom lua legatura cu reprezentantii lor pentru a stabili toate detaliile, cat mai repede posibil. Singurul lucru pe care l-am invatat pe parcursul acestui proces este ca aceasta productie este mai importanta decat o singura persoana si suntem mandri sa fim asociati cu unele dintre cele mai loiale si talentate echipe de productie si de talente in aceasta industrie.

Kevin Spacey in "House of Cards" FOTO Netflix Actorul Kevin Spacey, aflat in centrul unui scandal sexual la Hollywood, suspendat de Netflix, crede ca televiziunea si casa de productie a serialului de succes "House of Cards" au actionat ilegal cand l-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro