Filialele PSD, in fierbere, din Dobrogea pana in Transilvania

"Desi responsabilitatea mea politica concreta in cadrul Organizatiei Judetene Constanta este coordonarea activitatii de partid in Colegiul Uninominal de Deputati D3, colegiu in care PSD a castigat alegerile, atat in turul I cat si in turul al II-lea, ma consider vinovat alaturi de ceilalti colegi ai mei din conducerea Organizatiei Judetena a PSD Constanta in principal pentru faptul ca nu am reusit in ultimii ani sa-i conving ca strategia promovata pentru activitatea de relationare a partidului cu cetatenii judetului Constanta, cu tineretul in special, este gresita, ceea ce s-a reflectat in rezultatele obtinute in aceasta campanie electorala", spune Felix Stroe, intr-un comunicat de presa, amintind ca va ramane un simplu membru de partid. Asa ca liderii PSD Galati vor trebui sa faca schimbari la conducerea organizatiei municipale si este posibila inlocuirea de la presedintia Municipalei a viceprimarului Florin Popa, care nu a reusit un rezultat bun pentru Ponta nici in conditiile in care avea si sprijinul primarului Marius Stan, trecut recent, in baza Ordonantei 55, de la PNL la UNPR.

acum 115 luni (17 Nov 2014)

Pentru PSD Constanta, care a pierdut surprinzator alegerile, la diferenta mare, atat in municipiu cat si in judet, rezultatele nu sunt bine digerate.

Nicusor Constantinescu si Radu Mazare au declarat public anul acesta ca sustin desfiintarea ANI si DNA, iar un presedinte ales care pare sa sustina aceste institutii vine in contradictie cu asteptarile lor. Surse neoficiale spun ca Radu Mazare este nemultumit de votul constantenilor (aici Ponta a luat sub media pe tara), motiv pentru care nu a facut nicio declaratie publica pana la ora redactarii acestui articol. De altfel, Mazare anunta inca de duminica faptul ca se gandeste sa iasa din politica, chiar daca ar fi castigat Victor Ponta, dar "sistemul construit de Basescu, un sistem bazat pe ura si pe incrancenare, va ramane".

Primii pasi

Pana la demisia sa, doi dintre cei mai importanti vicepresedinti ai PSD Constanta, oameni extrem de influenti in partid, si-au dat ieri demisia din functie: Felix Stroe si Nicolae Moga, coordonatorul campaniei. "Desi responsabilitatea mea politica concreta in cadrul Organizatiei Judetene Constanta este coordonarea activitatii de partid in Colegiul Uninominal de Deputati D3, colegiu in care PSD a castigat alegerile, atat in turul I cat si in turul al II-lea, ma consider vinovat alaturi de ceilalti colegi ai mei din conducerea Organizatiei Judetena a PSD Constanta in principal pentru faptul ca nu am reusit in ultimii ani sa-i conving ca strategia promovata pentru activitatea de relationare a partidului cu cetatenii judetului Constanta, cu tineretul in special, este gresita, ceea ce s-a reflectat in rezultatele obtinute in aceasta campanie electorala", spune Felix Stroe, intr-un comunicat de presa, amintind ca va ramane un simplu membru de partid.

La Galati, ar putea fi schimbat liderul Municipalei PSD

Rezultatul celui de al doilea tur de scrutin al prezidentialelor nu va impune schimbari in conducerea organizatiei judetene PSD Galati, pentru ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro