Fiica Gloriei Estefan isi pune la indoiala talentul muzical. Care este motivul

Ce a spus actrita Emily Estefan, in varsta de 20 de ani, a povestit ca, desi stie ca multi oameni din jurul ei cred in talentul ei muzical si in menirea ei de artist, se indoieste constant de ea insasi, din cauza faimei pe care o are mama ei.

acum 65 luni (29 Apr 2015)

Desi si-a inceput cariera muzicala in anul 2014, fiica reginei muzicii conga, Gloria Estefan, a marturisit ca inca isi pune la indoiala talentul muzical, din cauza faimei mamei ei, scrie contactmusic.com.

Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Emily si parintii ei, Gloria si Emilio Estefan. Ce a spus actrita

Emily Estefan, in varsta de 20 de ani, a povestit ca, desi stie ca multi oameni din jurul ei cred in talentul ei muzical si in menirea ei de artist, se indoieste constant de ea insasi, din cauza faimei pe care o are mama ei.

De asemenea, tanara a spus ca lansarea in muzica, cu un concert la Hollywood Bowl in Los Angeles, a ingrozit-o.

Citeste si: Ce sacrificii a facut Kate Winslet pentru a intra in rolul din filmul "A little Chaos"

Totusi, tanara a spus ca este mandra sa calce pe urmele mamei ei si ca familia o motiveaza sa depuna efort ca sa isi demonstreze valoarea. Dar realitatea este ca am de urmat pasi de aur minunati.

Emily Marie este fiica interpretei cubaneze, Gloria Estefan, in varsta de 57 de ani, si a renumitului producator Emilio Estefan, in varsta de 62 de ani.

Tanara are un frate, Nayib, in varsta de 34 de ani.

Gloria Estefan este laureata a cinci premii Grammy si a vandut peste 90 de milioane de exemplare ale albumelor ei in intreaga lume. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro