Fierbere mare la PSD: "Liviu, nu ne lasa!". Pesedistii ii cer lui Victor Ponta sa nu accepte demisia lui Dragnea

Fierbere mare la PSD:

In urma condamnarii la un an de inchisoare cu suspendare, in procesul frauda la referendum, Dragnea a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si a anuntat ca va demisiona si din functia de presedinte executiv al PSD.

acum 110 luni (18 May 2015)

Pe masa Biroului Politic National al PSD se va afla luni, 18 mai, mandatul lui Liviu Dragnea, baronul local de Teleorman care vrea sa renunte la toate functiile detinute in partid.

In urma condamnarii la un an de inchisoare cu suspendare, in procesul frauda la referendum, Dragnea a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si a anuntat ca va demisiona si din functia de presedinte executiv al PSD. "Vom solicita presedintelui Victor Ponta si Biroului Politic National ca luni sa nu accepte depunerea mandatului domnului presedinte executiv Liviu Dragnea si vom transmite o rezolutie in acest sens prin doamna Viorica Dancila, europarlamentar, membru in Biroul Politic National al partidului. Vom solicita sa nu se accepte depunerea mandatului si vom solicita sa fie gasita o solutie pentru ca echipa Victor Ponta- Liviu Dragnea sa mearg impreuna mai departe pana la urmatoarele alegeri ,pentru ca aceasta echipa a castigat aproape toate alegerile din Romania", a spus Adrian Gadea, presedintele CJ Teleorman si presedinte executiv al PSD Teleorman. "Foarte multe organizatii judetene vor cere BPN-ului si lui Victor Ponta sa nu accepte depunerea mandatului din functia de presedinte executiv de catre Liviu Dragnea", a mai spus Gadea. Dupa anuntarea verdictului ICCJ, Dragnea si-a dat demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si a anuntat ca, luni, isi va depune demisia si din functia de conducere detinuta in PSD. Pesedistii teleormaneni sunt convinsi sa reactiile din teritoriu vor convinge BPN sa nu accepte mandatul lui Dragnea :"Noi speram si suntem convinsi ca atat presedintele Victor Ponta cat si Biroul Politic National nu vor accepta depunerea mandatului", a mai spus Adrian Gadea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro