Fierbe Bania: azi e meciul care poate duce Craiova in finala Cupei EHF

Fierbe Bania: azi e meciul care poate duce Craiova in finala Cupei EHF

4.000 de craioveni vor sutine echipa de handbal a orasului, care e la un pas de calificarea in finala Cupei EHF. "Mie imi place sa o iau pas cu pas, mai avem 60 de minute de jucat si, daca vrem sa ajungem in finala, trebuie sa fim concentrate in aceste 60 de minute", a spus si Valentina Ardean-Elisei, una dintre vedetele echipei craiovene, pentru care mai joaca si alte handbaliste de nationala, portarul Dumanska, Cristina Zamfir Florianu sau Ana Maria Ticu.

acum 28 luni (14 Apr 2018)

4.000 de craioveni vor sutine echipa de handbal a orasului, care e la un pas de calificarea in finala Cupei EHF. Cu preturi modice, de 10 lei, biletele pentru acest meci s-au topit, astfel ca echipa va avea in spate si un public numeros.

"Trebuie sa muncim ca sa ajungem in finala si sa abordam adversarul extrem de serios din primul minut, asa cum am facut-o si anterior", a declarat antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea. "Mie imi place sa o iau pas cu pas, mai avem 60 de minute de jucat si, daca vrem sa ajungem in finala, trebuie sa fim concentrate in aceste 60 de minute", a spus si Valentina Ardean-Elisei, una dintre vedetele echipei craiovene, pentru care mai joaca si alte handbaliste de nationala, portarul Dumanska, Cristina Zamfir Florianu sau Ana Maria Ticu. Aceasta din urma a fost cea mai buna marcatoare in Turcia, cu sapte reusite, secondata de muntenegreana Klikovac, cu sase goluri in cont.

In cazul in care se va califica in finala Cupei EHF, a doua competitie ca importanta dupa Liga Campionilor, SCM Craiova va juca in finala, cel mai probabil, cu Viborg. Echipa daneza s-a impus in meciul tur pe terenul norvegiencelor de la Vipers Kristiansand, scor 34-31, si are, normal , prima sansa la calificare. In sferturi, oltencele au surprins cu o victorie mare in deplasarea de la Lada Togliatti, 26-23, dupa ce pierdusera acasa cu 25-23. Zalaul s-a oprit in sferturi, echipa lui Gheorghe Tadici fiind invinsa chiar de Kastamonu Belediyesi, adversara Craiovei din semifinale.

Avem trei trofee si o finala

Cupa EHF s-a infiintat in 1981 si pana in 1993 s-a numit Cupa IHF. Patru echipe romanesti au jucat finala acestei competitii, pe care au castigat-o de trei ori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro