"Ferma Vedetelor": Ultimul si cel mai asteptat duel se da intre Vica Blochina si Cristina Cioran

"Ferma Vedetelor": Prietenele Cristina Cioran si Vica Blochina se transforma in rivale Multa munca, voie buna, suprize si noi pedepse - asa se poate rezuma in cateva cuvinte editia de miercuri seara a show-ului "Ferma Vedetelor". Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare, intre 20.30 - 21.26, de aproximativ 1,3 milioane de romani la nivel national.

acum 102 luni (21 May 2015)

"Ferma Vedetelor": Prietenele Cristina Cioran si Vica Blochina se transforma in rivale Multa munca, voie buna, suprize si noi pedepse - asa se poate rezuma in cateva cuvinte editia de miercuri seara a show-ului "Ferma Vedetelor". Augustin Viziru a facut cartile si a trimis-o la ultimul duel, inainte de marea finala, care va fi difuzata in direct pe 30 mai, pe Vica Blochina. Cele doua sunt singurele femei care au reusit sa ajunga atat de departe, iar duelul lor este unul dintre cele mai asteptate, datorita legaturii stranse care s-a creat intre ele. Nea Rata le-a facut o vizita matinala, care le-a dat de munca fermierilor: au pus lambriuri in bucatarie, au dat cu bait foisorul si au lucrat la acoperisul bucatariei. "Asta e hobby-ul lui nea Rata: sa ne dea de munca!", a spus Dan Helciug. "Ferma Vedetelor": George Vintila, intalnire-surpriza George Vintila a fost trimis sa caute indicii in padure si a avut surpriza sa il gaseasca, pe carare, pe fratele sau, Marius.

"Ferma Vedetelor": Augustin Viziru aproape ca si-a invins temerile Augustin s-a urcat pe casa, cu toate ca ii este frica de inaltime, si a lucrat la acoperis. Ionut Iftimoaie l-a ajutat sa coboare, iar ca sa se simta in siguranta, in loc sa repare, a mai scos niste scanduri pentru a-si crea puncte de sprijin. Si de aceasta data au impartit cosul pe care l-a primit George, insa sanctiunea a fost mai aspra ca niciodata: nea Rata le-a luat pe termen nelimitat vacile, principala lor sursa de hrana. Iulia Vantur le-a amintit concurentilor din "Ferma Vedetelor" de un moment foarte important ce se va petrece curand: "Saptamana viitoare vor reveni toti fermierii si isi vor spune votul cel mai important, care poate elimina pe cineva."

In editia din aceasta seara, de la 20.30, fermierii se vor confesa in fata lui nea Rata, spunandu-si fiecare parerea despre ceilalti concurenti din "Ferma Vedetelor". Ce li se intampla fermierilor si de ce se supara Iulia Vantur, ramane de vazut in aceasta seara. Ferma Ved... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro