Ferma vedetelor: Strunila a intrat la duel - "M-a dat afara de la MasterChef, acum vrea sa ma dea afara si de aici"

Ferma vedetelor: Strunila a intrat la duel -

Ferma vedetelor: Nea Rata a facut statui din Lili si Denis Inspirat de moda cipriota de a avea tot felul de statui in curte, Nea Rata s-a gandit sa faca doua busturi de vedeta, unul feminin si unul masculin, pentru gradina lor. Editia de ieri seara a fost lider de audienta, fiind urmarita de aproximativ 1,7 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20.30 - 21.38.

acum 51 luni (13 Apr 2016)

Prima noapte a lui Nea Rata in ferma a dus la trezirea fermierilor direct in campul muncii. Daca pana acum nimeni nu incepea sa munceasca inainte de micul dejun, se pare ca Nea Rata a reusit sa ii mobilizeze. Fermierii au avut noroc de o furtuna care s-a napustit asupra fermei, reusind astfel sa se sustraga de la sarcinile trasate de Nea Rata. Ferma vedetelor: Emisiune despe agricultura si femei Mancarea a dat nastere la mici tensiuni, insa glumele concurentilor au generat multa voie buna, care a impanzit rapid ferma. Vasile Calofir, zis si Bazil sau Galileo, a decis sa produca o emisiune, moderata chiar de el, iar invitatul special a fost Nea Rata. Proprietarul fermei a venit sa ii invete pe fermieri cum se curata maslinii, iar dupa acest curs-fulger Nea Rata a pregatit un concurs intre fete si baieti, castigat detasat de fete, care l-au cucerit pe proprietar cu sarmul lor.

Ferma vedetelor: furtuna teribila si curcubeul "pictat" O furtuna teribila a creat panica intre fermieri, lasand tot ce faceau in acel moment pentru a fugi la adapost. Profitand de acest lucru, fermierii s-au strans in bucatarie, unde au cantat si au avut parte de un moment de liniste, cum n-au mai avut de mult. "Elena m-a dat afara si de la MasterChef, acum vrea sa ma dea afara si de aici", a glumit actorul.

Ferma vedetelor: Nea Rata a facut statui din Lili si Denis Inspirat de moda cipriota de a avea tot felul de statui in curte, Nea Rata s-a gandit sa faca doua busturi de vedeta, unul feminin si unul masculin, pentru gradina lor. Ferma vedetelor: Strunila, schimbare de look Paul a profitat de imunitatea primita si a evadat cu Octavian din ferma. Cei doi s-au simtit ca in copilarie, urcandu-se in copaci dupa roscove si mergand la furat de portocale. Octavian a decis sa renunte la barba dupa foarte mult timp, iar la vederea noului look colegii au izbucnit in ras si s-au intrecut in replici ironice: "Ce tanar esti", "Acum, fara barba, il intreci pe Paul la nas", "Ce frumos e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro