"Ferma vedetelor": lupta pentru marele premiu se strange dupa plecarea Roxanei Ionescu

In editia de luni, 11 mai, difuzata la PRO TV, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea cum se complica jocurile de strategie, fiind atat de aproape de marea finala, de ce se enerveaza Gina, dar si pe cine a lasat Roxana in postul de fermierul saptamanii. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 8,6 puncte de rating si 24.4% cota de piata, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 5,7 puncte de rating si o cota de piata de 16.1%.

acum 103 luni (10 May 2015)

Concurentii de la "Ferma vedetelor" si-au unit fortele, la indemnul lui Nea Rata, si au creat o capsula a timpului.

Concurentii si-au amintit cat timp a trecut de cand au intrat in casa, cat de putin a ramas, dar si de toti colegii, care le-au fost alaturi inca de la inceput, dar nu mai sunt. Mi-am adus aminte de orele alea fericite, petrecute aici cu primi veniti in ferma, si mi-am dat seama ca inca nu s-a produs despartirea de fiecare", a spus Cristina Cioran, cu lacrimi in ochi. "Ferma vedetelor": George si Dan, prinsi intr-un "duel verbal"

Cele doua dueliste, Vica si Roxana, s-au retras in camerele izolate din padure, insa nu inainte de a primi sfaturi si incurajari, fiecare de la prietenii ei. Gestul lui de generozitate a fost auzit de Vica, iar cand au plecat sa o conduca spre camera din padure, Dan a luat sacul pregatit pentru Roxana si i l-a dat Vicai.

"Viclenia" lui Dan nu a putut fi trecuta cu vederea de catre George, iar Cristina a fost prinsa la mijloc in disputa dintre cei doi: "I-ati luat sacul de lemne Roxanei. Desi a fost "prins cu mata-n sac" Dan a spus initial ca nu stie despre ce este vorba, insa apoi, si-a recunoscut vina si si-a cerut scuze fata de George Vintila: "George, imi pare rau. George, insa, a refuzat sa-l creada, iar subiectul a fost dezbatut si inainte de a incepe duelul, unde s-a dovedit ca sacul pregatit pentru Roxana avea un semn aparte. "Ferma vedetelor": Roxana, Vica si duelul din hambar

Dupa duelul verbal dintre George si Dan, a urmat duelul din hambar dintre Roxana si Vica.

La cea de-a doua proba, "Puntea suspinelor", ele au trebuit sa care boabe de porumb doar cu mainile, dintr-o parte in alta, mergand pe o barna. De aceasta data, Roxana s-a dovedit a fi mai buna si a castigat proba reusind sa mute cea mai mare cantitate de porumb in doar cinci minute.

Roxana si Vica, la proba "Puntea s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro