"Ferma Vedetelor": duelul dintre Ionut si Augustin, decis de talismanele salvatoare

Dupa o saptamana grea, incarcata de tensiuni, jocuri de strategie, discutii si planuri, duelul de sambata le-a adus fermierilor o mare surpriza: atat Ionut Iftimoaie, cat si Augustin Viziru raman in continuare in "Ferma Vedetelor". Tot luni, de la 20:30, la Pro TV, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul saptamanii nominalizat, de aceasta data, de concurentii de la "Ferma Vedetelor". "Ferma Vedetelor" a atras peste un milion de telespectatori "Ferma Vedetelor" a fost urmarita, in intervalul de difuzare 22:47 - 00:33, de aproximativ 1,2 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 22:59, peste 1,4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor.

acum 101 luni (19 Apr 2015)

Dupa o saptamana grea, incarcata de tensiuni, jocuri de strategie, discutii si planuri, duelul de sambata le-a adus fermierilor o mare surpriza: atat Ionut Iftimoaie, cat si Augustin Viziru raman in continuare in "Ferma Vedetelor". Talismanele castigate la una dintre probele date de nea Rata pentru momentul de libertate le-a oferit tuturor imunitate.

Viata la tara e grea, dar viata la ferma, izolati in padure, este si plina de neprevazut, iar concurentii de la "Ferma Vedetelor" au observat ca le lipsesc din gaini.

Dan si Vica s-au intors din libertate incarcati de daruri: un cocos, o gasca si trei iepuri pentru ferma lor. Pe drumul spre "Ferma Vedetelor", amandoi au avut parte de surprize calde pe haine, de la animale.

Darurile cu care au revenit fermierii FOTO Pro TV

"Ferma Vedetelor", pradata de alimente

Concurentii ramasi in concursul "Ferma Vedetelor" au facut focul in curte, iar cand au revenit Vica si Dan au pus pe masa prada furata cu colegii lor.

Cei doi duelisti de la "Ferma Vedetelor" si-au luat ramas bun de la ceilalti fermieri si s-au retras catre camerele duelistilor din padure. La vizita Iuliei Vantur, Augustin i-a marturisit: "Eu sunt foarte multumit de mine, ca am reusit sa trec de pragul ala psihologic si sa rezist atata timp aici, fara sa zic

N-am renuntat si nu o sa renunt niciodata".

Pe de alta parte, Ionut i-a spus Iuliei: "In cazul in care lucrurile se vor aseza pozitiv pentru mine, eu saptamana viitoare, in loc sa trimit o fata la duel, poate voi trimite tot un baiat".

In dimineata duelului, fermierii si-au dat seama ca le mai lipsesc alimente din cutia de afara pe care o numesc frigider, cum ar fi: carnea in untura sau borcanul cu smantana. "Ferma Vedetelor": Augustin Viziru a ramas in show, desi a fost invins de Ionut Iftimoaie

La "Ferma Vedetelor", duelu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro