"Ferma vedetelor": Cristina si Vica, moment senzual in dusul din gradina

"Ferma vedetelor": fostii concurenti revin la ferma si voteaza un concurent pentru eliminare Noile planuri care se pun la cale si intorsaturile de situatie cu care se confrunta concurentii in ultimele trei saptamani dau nastere unor strategii noi la "Ferma Vedetelor". Premiul lor a constat intr-o sticla de cafea prinsa in mijlocul raului, pe care a recuperat-o Augustin, dar si un bonus surpriza: patru portii de tort de bezea, pe care nu aveau voie sa le imparta cu echipa pierzatoare: "Iar am avut mustrari de constiinta si am dus tort in ferma", a spus Gina, care a arbitrat competitia.

acum 66 luni (14 May 2015)

"Ferma vedetelor": fostii concurenti revin la ferma si voteaza un concurent pentru eliminare

Noile planuri care se pun la cale si intorsaturile de situatie cu care se confrunta concurentii in ultimele trei saptamani dau nastere unor strategii noi la "Ferma Vedetelor". Dar, nu ar fi fost la fel de logic ca eu sa va trimit pe voi, cu care am stat atata timp aici, din poztie de servitor", le-a spus Ionut Cristinei si Vicai.

Faptul ca fostii concurenti revin la "Ferma vedetelor" pentru a selecta o persoana pentru eliminare le da fiori celor ramasi in concurs, care incep sa-si puna semne de intrebare referitoare la comportamentul pe care l-au afisat de-a lungul show-ului. In timpul unei discutii intre patru ochi, Ionut i-a spus lui Augustin ca fetele "se gandesc ca s-ar putea ca atitudinea lor sa nu fi fost tocmai OK, dar asta tine doar de atitutinea lor si de felul in care s-au comportat cu cei care au fost eliminati".

Momentul lor de senzualitate s-a incheiat, insa, cu o bataie cu apa: "Sa simta si ele briza marii", a spus Ionut care a aruncat galeti cu apa pe ele.

Ionut Iftimoaie a aruncat o galeata cu apa peste Cristina Cioran FOTO Pro TV "Ferma vedetelor": gramezile de stiuleti, mutate cu galeata si tiroliana

Jocul zilei i-a impartit pe concurenti in doua echipe si i-a plimbat cu tiroliana peste rau. Ei au trebuit sa mute doua gramezi de stiuleti pe malul celalalt, folosindu-se de o galeata si de tiroliana. Cei care au castigat concursul si au transportat cel mai repede gramada de porumb au fost Ionut, Vica si Augustin. Premiul lor a constat intr-o sticla de cafea prinsa in mijlocul raului, pe care a recuperat-o Augustin, dar si un bonus surpriza: patru portii de tort de bezea, pe care nu aveau voie sa le imparta cu echipa pierzatoare: "Iar am avut mustrari de constiinta si am dus tort in ferma", a spus Gina, care a arbitrat competitia.

Concurentii au mutat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro