"Ferma Vedetelor": cine sunt servitorii saptamanii alesi de Doinita Oancea

La emisiunea "Ferma Vedetelor" difuzata de ProTV, prima zi ca fermier al saptamanii nu a gasit-o pe Doinita in cea mai buna forma, ea fiind afectata de cearta cu colegii care s-a petrecut cu o zi in urma. "Ferma Vedetelor": 1,8 milioane de romani au urmarit emisiunea "Ferma Vedetelor" a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:30 - 22:24, de peste 1,8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:00, aproximativ 2,4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor.

acum 110 luni (8 Apr 2015)

La emisiunea "Ferma Vedetelor" difuzata de ProTV, prima zi ca fermier al saptamanii nu a gasit-o pe Doinita in cea mai buna forma, ea fiind afectata de cearta cu colegii care s-a petrecut cu o zi in urma. Pe Augustin l-a bufnit rasul: "Ce ma bucur ca a murit", in speranta ca, in sfarsit, va avea parte de carne la masa, insa visele sale au fost naruite de Ionut: "Pai, nu mai merge!

Jocurile de strategie intre concurentii emisiunii "Ferma Vedetelor" au inceput inca de dimineata. Ca ele se scot intre ele si se strange lantul pe fete si tu, dupa ce iti termini imunitatea, tu pici", a spus Corina. Vorbind strict pe strategie, in cazul in care ar pleca o fata, tu ai garantat inca doua saptamani de permanenta aici", i-a spus Ionut Doinitei, la "Ferma Vedetelor". Nea Rata a luat-o pe Doinita de o parte, ca sa o sfatuiasca cum sa fie un sef bun pentru ferma si sa indeplineasca toate sarcinile saptamanii, care sunt mult mai multe ca pana acum. "Ferma Vedetelor": poezie pentru toti

La micul dejun, Doinita si-a cerut scuze pentru cearta de ieri si le-a spus tuturor ca isi doreste ca lucrurile sa revina la normal intre ei, asa cum erau la inceput, insa si-a dat seama ca Vica nu este pe aceeasi lungime de unda cu ea si nu poate trece peste cele intamplate. Ionut a compus o poezie pentru "Ferma Vedetelor", in care i-a inclus pe toti colegii sai, insa vrea sa compuna si pentru cei care au parasit ferma.

Capra Cerasela, mulsa de Cristina Cioran FOTO Pro TV

Iulia Vantur a venit cu soarele si caldura la ferma, pentru a vedea cine vor fi cei doi servitori ai saptamanii alesi de Doinita, insa, inainte de asta, i-a provocat sa spuna care a fost cea mai frumoasa zi a lor in "Ferma Vedetelor".

Voturile pentru servitorii saptamanii s-au indreptat catre Corina, Ionut, Dan si Vica, iar Doinita i-a ales pe Vica, pentru ca este o femeie de baza, si pe Dan, pentru ca de Ionut ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro