Ferma de pui din cea mai mare comuna a tarii se poate redeschide dupa o sentinta a instantei. Ce declaratii face primarul Florestiului pe Facebook

Ferma de pui din cea mai mare comuna a tarii se poate redeschide dupa o sentinta a instantei. Ce declaratii face primarul Florestiului pe Facebook

Ferma de pui din Floresti, situata in centrul comunei, la mica distanta de un ansamblu rezidential, se poate redeschide. El noteaza ca a citit multe "bazaconii" si da cateva explicatii: "Dragii mei dragi, Legat de Ferma de Pui, intrucat citesc multe bazaconii. PS: Dincolo de toate, ramane procesul de ANULARE a Autorizatiei de Mediu".

acum 38 luni (20 Apr 2018)

Ferma de pui din Floresti, situata in centrul comunei, la mica distanta de un ansamblu rezidential, se poate redeschide.

"Admite recursul declarat de A P M Cluj si SC B SRL prin adm.jud. 5092/117/2017 al Tribunalului Cluj pe care o caseaza in tot in sensul ca: respinge cererea de suspendare formulata de reclamanta Com. Floresti prin Primar a Autorizatiei integrata de Mediu nr.

In schimb, primarul comunei Floresti sustine exact opusul intr-o postare pe contul sau de Facebook. El noteaza ca a citit multe "bazaconii" si da cateva explicatii:

"Dragii mei dragi,

Legat de Ferma de Pui, intrucat citesc multe bazaconii. Astfel, Ferma de Pui are acum Autorizatie de Mediu. Ferma nu a mai fost populata cu pui de mai bine de 4 luni. Administratorul Fermei, firma, este in insolventa, cu plan de reorganizare, ferma administrata fiind de un administrator judiciar. Desi, pentru moment, Ferma are Autorizatie, vremea fermei de pui in Floresti a apus. Asa cum am mai promis, in Floresti, in zona rezidentiala s-a terminat cu ferma de pui.

PS: Dincolo de toate, ramane procesul de ANULARE a Autorizatiei de Mediu".

Un reportaj despre ce parere au oamenii din Floresti despre existenta fermei de pui, facut in primavara anului trecut, poate fi citit AICI.

Mai puteti citi:

Cea mai mare comuna din Romania va avea in centru o ferma de pui. Localnic: "Trebuie sa ne punem masca de gaze"

Cum au fost inselati sute de clujeni din Floresti, cea mai mare comuna din tara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro