Feriti-va de un conflict constitutional | OPINIE

Liderii politici romani, traşi de manecă de consultanţi, nu pricep că alegerile s-au incheiat şi tot mai joacă pentru camera de luat vederi. Era, iarăşi, mai bine ca şeful de partid să fie şi şef de guvern, dar dacă nu se poate, nu daţi Europei un spectacol de cum trageţi voi de statul de drept ca de plastilină.

acum 81 luni (15 Dec 2016)

Liderii politici romani, traşi de manecă de consultanţi, nu pricep că alegerile s-au incheiat şi tot mai joacă pentru camera de luat vederi. Nu le oferiţi un conflict constituţional acum, e ultimul lucru de care aveţi nevoie, amanaţi reducerile de taxe şi faceţi o tranziţie lină, de ţară civilizată. vinovat de incompatibilitate cu apa şi canalul in ianuarie 2015 şi era impiedicat să ajungă preşedinte, şi nu cred că votanţilor lui le-ar fi păsat prea mult de statul de drept, dar nu l-a găsit şi asta e. Era, iarăşi, mai bine ca şeful de partid să fie şi şef de guvern, dar dacă nu se poate, nu daţi Europei un spectacol de cum trageţi voi de statul de drept ca de plastilină. Ce să-l mai intrebaţi pe Ciorbea, să facă Dorneanu imediat un plebiscit acolo şi dacă nu e o majoritate clară şi entuziastă pe acolo (eu nu o văd, dar deh...) nici să nu mai intrebaţi Curtea oficial, nu ne trebuie opinii controversate, separate etc. In general, orice declaraţie pro stat de drept de la dl Dragnea ar merge superb, dar numai dacă nu e contrazisă de fapte.

Presa de propagandă şi agenţi de influenţă ai serviciilor, mai uşor cu sugestiile războinice, alegerile s-au terminat, nu mai aveţi cui dovedi că PSD e rău şi preţul destabilizării bugetului e cam mare ca să faceţi voi dovada asta. au caştigat, a lor trebuie să fie şansa 1 de a forma Guvernul şi faptul că Dragnea şi Cioloş vorbesc de finanţele de la anul e foarte bine.

In acelaşi spirit, investiţi toţi energie să se găsească intern o soluţie, nu destabilizaţi prin presa de afară imaginea ţării, lucrurile se pot degrada incredibil de uşor. Eu spun tuturor că nu suntem Ungaria şi nu s-a intamplat nimic decisiv, chiar sper că e aşa, că putem in mod democratic trece de la tehnocraţii politicieni la nişte politicieni tehnocraţi, in cap cu acela pe care-l va pune dl Dragnea prim-ministru ca să se ducă la Euro şi să conducă ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro