Femeile imbracate sexy sunt mai fidele: cum si de ce s-a schimbat radical mentalitatea

Femeile imbracate sexy sunt mai fidele: cum si de ce s-a schimbat radical mentalitatea

Acestia au aratat unui numar de 64 de studenti cu varste de 21 de ani, fotografii cu un fotomodel de 30 de ani care purta un top scurt, o geaca si o fusta foarte scurta, dar si fotografii in care fotomodelul era imbracat cu o fusta mai lunga si cu un top care acoperea o mai mare suprafata a pielii.

acum 42 luni (29 Apr 2016)

Potrivit cercetatorilor Rachael Worrell si Alfredo Gaitan de la Universitatea din Bedfordshire, conducatorii studiului asupra vestimentatiei femeilor, cercetarea arata ca stereotipurile referitoare la femei s-ar putea schimba. Acestia au aratat unui numar de 64 de studenti cu varste de 21 de ani, fotografii cu un fotomodel de 30 de ani care purta un top scurt, o geaca si o fusta foarte scurta, dar si fotografii in care fotomodelul era imbracat cu o fusta mai lunga si cu un top care acoperea o mai mare suprafata a pielii.

In urma analizarii fotografiilor, studentii au catalogat fotomodelul drept inteligenta, fidela, morala, cu personalitate, cu intentia de a face sex si cu un statut profesional recunoscut. Cercetatorii, ale caror concluzii au fost prezentate la conferinta Societatii Psihologice Britanice din Nottingham, au declarat: "Contrar predictiilor noastre, imbracamintea sexy a fost apreciata drept semn de inteligenta si de fidelitate". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro