Femeile cu GREUTATE care pot rupe pe genunchi orice MASCUL FEROCE. Cum arata cele mai cunoscute LUPTATOARE de SUMO | GALERIE FOTO

Femeile cu GREUTATE care pot rupe pe genunchi orice MASCUL FEROCE. Cum arata cele mai cunoscute LUPTATOARE de SUMO | GALERIE FOTO

Desi are o greutate de 70 de kilograme, adolescenta in varsta de 15 ani este campioana la categoria de 80 de kilograme si poate cu usurinta sa doboare o persoana care cantareste de doua ori mai mult decat ea.

acum 50 luni (15 Apr 2016)

Consuma 5.000 de calorii pe zi si se dedica unui sport mai putin popular printre femei.

Un meci intre doua femei luptatoare de sumo poate dura de la cateva secunde la cateva minute.

Sharran Alexander, o femeie de culoare de 47 de ani din Marea Britanie, este singura luptatoare de sumo profesionista din aceasta tara. Ea consuma zilnic peste 5000 de calorii pentru a se mentine "in forma", avand o greutate de 200 de kilograme si 1.82 metri inaltime.

Louis Bull este cea mai tanara luptatoare de sumo din Marea Britanie. Desi are o greutate de 70 de kilograme, adolescenta in varsta de 15 ani este campioana la categoria de 80 de kilograme si poate cu usurinta sa doboare o persoana care cantareste de doua ori mai mult decat ea. Un meci intre doua prezente feminine purtatoare de costum specific acestui sport poate dura de la cateva secunde la cateva minute. Citeste si:

+Cel mai batran om din lume a murit astazi la varsta de 112 ... Citeste intreg articolul pe evz.ro