"Femeile ar trebui sa castige mai putin, pentru ca sunt mai putin inteligente decat barbatii"

El a spus ca femeile sunt mai putin inteligente, oferind drept exemplu clasamentul mondial al jucatorilor de sah: "Nicio femeie nu se afla intre primii 100 de jucatori de sah ai lumii.

acum 47 luni (2 Mar 2017)

Janusz Korwin-Mikke, 74 de ani, europarlamentar polonez, cunoscut drept un aprig promotor al ideilor rasiste, a socat ieri plenul deputatilor din Parlamentul European. In cadrul unei dezbateri despre inegalitatea de gen, polonezul a declarat ca ar trebui sa existe diferente de salarizare intre barbati si femei. El a spus ca femeile sunt mai putin inteligente, oferind drept exemplu clasamentul mondial al jucatorilor de sah: "Nicio femeie nu se afla intre primii 100 de jucatori de sah ai lumii. Stiu ca va deranjeaza lucrul asta si stiu ca aveti o problema cu faptul ca femeile pot reprezenta cetatenii la fel ca dumneavoastra. Eu sunt aici ca sa apar femeile din Europa de oameni ca dumneavoastra". Cu ceva timp in urma, el s-a referit la persoanele de culoare folosind termenul denigrator "niggers".

Presedintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani, a anuntat joi declansarea unei anchete ce ar putea duce la sanctiuni impotriva eurodeputatului de extrema dreapta Janusz Korwin-Mikke, pentru afirmatiile sale sexiste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro