Femeie talharita in fata bisericii. Atacul a durat cinci secunde si a fost surprins de camerele video de pe lacasul de cult

Femeie talharita in fata bisericii. Atacul a durat cinci secunde si a fost surprins de camerele video de pe lacasul de cult

Acestia l-au prins pe faptas la 24 de ore de la comiterea talhariei, fiind vorba de un tanar de 15 ani care i-a luat victimei un telefon mobil si suma de 20 de lei, bunuri aflate in geanta.

acum 100 luni (1 Mar 2016)

Pe o filmare surprinsa de una din camerele de supraveghere ale bisericii se poate observa cum atacatorul a atacat femeia care mergea singura pe strada si i-a smuls geanta din mana stanga, dupa care a fugit pe o alee. Inainte de a da lovitura, individul, al carui chip este mascat de gluga hanoracului, se asigura ca nu este vazut de nimeni. De asemenea, se poate vedea ca femeia nu da drumul imediat gentii, dar talharul insista si o taraste pe victima pe mijlocul strazii pana ce aceasta cedeaza.

"Priviti si va minunati cum se fura la Roman, chiar in fata bisericii", este comentariul care insoteste filmarea postata de preotul romano-catolic Ionel Rosu, parohul Bisericii "Inima neprihanita a Mariei" din Roman.

Filmarea care dureaza doar cateva secunde a fost vazuta de peste 10.000 de utilizatori ai retelei de socializare si a fost utila si pentru politistii din Roman. Acestia l-au prins pe faptas la 24 de ore de la comiterea talhariei, fiind vorba de un tanar de 15 ani care i-a luat victimei un telefon mobil si suma de 20 de lei, bunuri aflate in geanta.

"In zona s-au mai petrecut astfel de fapte, au mai fost spargeri de masini. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro