Femeie de 85 de ani, operata la piciorul gresit, la Spitalul Judetean din Baia Mare

Femeie de 85 de ani, operata la piciorul gresit, la Spitalul Judetean din Baia Mare

O femeie de 85 de ani din Baia Mare a fost operata, la finele lunii octombrie, la piciorul gresit, de catre medicul Radu Dragos, de la Spitalul Judetean din Baia Mare, cel putin asta sustine nepoata femeii, Mihaela Mihalea. Tanara a declarat ca nu are niciun fel de pretentii materiale de la medicul Radu Dragos, va depune plangeri si impotriva intregului personal de pe sectia de Ortopedie, asta pentru ca bunica ei va purta o tija intr-un picior sanatos.

acum 113 luni (6 Nov 2014)

O femeie de 85 de ani din Baia Mare a fost operata, la finele lunii octombrie, la piciorul gresit, de catre medicul Radu Dragos, de la Spitalul Judetean din Baia Mare, cel putin asta sustine nepoata femeii, Mihaela Mihalea.

Femeia a cazut in casa, la sfarsitul lunii trecute, si si-a fracturat piciorul stang, iar medicul Radu Dragos, de la Spitalul Judetean Baia Mare, a operat-o la piciorul drept. Pana la urma, medicul si-a dat seama ca a gresit si a operat-o si la piciorul afectat si operatia a decurs bine.

Nepoata femeii, Mihaela Mihalea, a depus deja plangere impotriva unitatii spitalicesti din Baia Mare la Colegiul Medicilor si la Parchet. Aceasta a mai adaugat ca bunica ei a fost adusa la Urgente in data de 28 octombrie, pentru ca sa fie preluata de catre seful sectiei de Ortopedie, dr.

Acesta a facut toate analizele femeii in data de 29 octombrie pentru a vedea daca femeia poate rezista unei astfel de operatii avand in vedere varsta inaintata a pacientei. Vineri dimineata a fost vzuta de catere medici, iar sambata la pranz am venit la bunica si mi s-a spus sa fac exercitii cu bunica ca sa nu se piarda progresul facut pana atunci.

A fost prima data cand am ridicat patura si am verificat si am vazut ca era operata la piciorul drept. Am sunat familia si toata lumea isi aducea aminte de piciorul stang ca trebuia operat.

Tanara a declarat ca nu are niciun fel de pretentii materiale de la medicul Radu Dragos, va depune plangeri si impotriva intregului personal de pe sectia de Ortopedie, asta pentru ca bunica ei va purta o tija intr-un picior sanatos.

"Vrem sa existe un protocol pentru situatii de acest gen si sa raspunda toata lumea care a dat dovada de neglijenta in serviciu", a adaugat Mihaela Mihalea. Noi am demarat inca de la inceputul saptamanii acesteia procedurile legate de derularea unei anchete interne si sesizare... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro