Femeie de 33 de ani, acuzata ca si-a ucis cu cruzime copilul si apoi i-a dat foc. Reactia criminalei, mama a sase copii: "Asa era mai bine pentru toti"

Femeie de 33 de ani, acuzata ca si-a ucis cu cruzime copilul si apoi i-a dat foc. Reactia criminalei, mama a sase copii:

La aproximativ doua saptamani de la comiterea faptei, a luat decizia de a pleca in Germania", a precizat procurorul Alice Ruja, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. Procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a femeii si au inaintat Tribunalului Vaslui propunerea privind arestarea preventiva a acesteia, sub acuzatia de omor si profanare de cadavre.

acum 74 luni (4 May 2018)

Din primele cercetari, femeia si-a ucis copilul pe care l-a nascut pe 2 aprilie anul curent. Cazul, insa, a ajuns in atentia anchetatorilor dupa ce autoarea a plecat in Germania, spunand rudelor ca ar fi facut intrerupere de sarcina. Una dintre rude a realizat ca femeia a mintit, avand in vedere ca sarcina era mult prea inaintata pentru a putea face avort, astfel ca a alertat autoritatile. Femeia, care s-a intors in tara dupa declansarea anchetei, a recunoscut anchetatorilor ca a nascut un copil viu, insa a luat decizia de a-l omori, invocand ca mai avea alti sase copii. Apoi a invelit cadavrul intr-un covor si l-a tinut intr-un dulap in casa, timp de trei zile. Pe data de 5 aprilie, profitand de faptul ca era singura acasa, a scos cadavrul in curte si i-a dat foc, cu mai multe haine si resturi vegetale. Pentru a nu fi surprprinsa de sot, care stia ca a facut intrerupere de sarcina, a luat cadavrul cu o furca si l-a aruncat in haznaua din curte. La aproximativ doua saptamani de la comiterea faptei, a luat decizia de a pleca in Germania", a precizat procurorul Alice Ruja, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

Procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a femeii si au inaintat Tribunalului Vaslui propunerea privind arestarea preventiva a acesteia, sub acuzatia de omor si profanare de cadavre. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro