Femeia "nasty" si misoginul facut K.O. "Trump a ratat cu gratia unui elefant si ultima incercare de a salva de la inec Partidul Republican"

Femeia

> Cuvintele jignitoare - bland spus - la adresa femeilor, atitudinea lipita de consideratie pe care a demonstrat-o la adresa lor de-a lungul timpului, vorbele sfidatoare la adresa minoritatilor, a persoanelor cu dizabilitati, a musulmanilor, hispanicilor, militarilor, Constitutiei, democratiei in care traieste... De altfel, miscarea generata in social media, de milioanele de femei (si barbati!) care sunt mandre sa se considere, la randul lor, "nasty women", vorbeste de la sine.

acum 83 luni (20 Oct 2016)

>

Cuvintele jignitoare - bland spus - la adresa femeilor, atitudinea lipita de consideratie pe care a demonstrat-o la adresa lor de-a lungul timpului, vorbele sfidatoare la adresa minoritatilor, a persoanelor cu dizabilitati, a musulmanilor, hispanicilor, militarilor, Constitutiei, democratiei in care traieste...

Trump a ratat cu gratia unui elefant si ultima incercare de a uni Partidul Republican, de a-l salva de la inec. Asemenea unei baterii care se descarca, Trump reuseste sa fie articulat si sa se poarte ca un adult un timp limitat, mai putin de o ora.

40 de minute a argumentat, a vorbit la subiect, pe probleme, a reusit chiar sa nu-si intrerupa oponenta. Apelativele de "scroafa grasa" la adresa lui Rosie O'Donnell, sau povestirile "de vestiar", cum le-a numit, in care descrie clar si articulat cum obisnuia sa agreseze sexual femei, nu au fost accidente, ci practici.

"Nu e adevarat ca am hartuit sexual femei, nici macar n-am avut de ce sa-mi cer scuze de la sotia mea, fiindca nu e nimic adevarat'', spune Trump.

Revenind la dezbatere, Clinton anunta ca va majora taxele pentru bogati, pentru a creste bugetul sistemului de asigurari sociale si-si exprima speranta ca si Trump va contribui, daca nu va gasi o modalitate de a evita si aceasta obligatie, cand replica lui Trump a picat ca un trasnet: "Nasty woman" (ce femeie rea, mizerabila).

Un sondaj al Wall Street Journal, la inceputul lunii octombrie, il plasa pe Trump cu 20 de procente in urma lui Clinton la capitolul sustinere din partea electoratului feminin educat. Replica din seara ultimei dezbateri alieneaza nu doar femeile, ci si orice persoana cu o umbra de bun-simt. De altfel, miscarea generata in social media, de milioanele de femei (si barbati!) care sunt mandre sa se considere, la randul lor, "nasty women", vorbeste de la sine.

Ideile fixe, ingredientul din reteta Trump

Pe fondul prabusirii in sondaje, noua gaselnita... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro