FEMEIA FATALA care a pacalit nazistii. Ascundea SECRETELE in neglijeu si SEDUCEA nenumarati barbati pentru a ajuta Marea Britanie sa castige razboiul. Povestea celei mai SEXY SPIOANE MI6 | VIDEO

FEMEIA FATALA care a pacalit nazistii. Ascundea SECRETELE in neglijeu si SEDUCEA nenumarati barbati pentru a ajuta Marea Britanie sa castige razboiul. Povestea celei mai SEXY SPIOANE MI6 | VIDEO

Un coleg al sau de la M16 a povestit despre modalitatea de seductie a acesteia, folosindu-si "zambetul radiant si ochii de un vedre emerald". Sefii MI6 au fost extrem de impresionati de ea atunci cand, cautand un spaniol care a fost inchis la Madrid de catre guvernul republican, Betty l-a fermecat pe ministrul de Externe spaniel si l-a convins sa o lase sa il vada.

acum 79 luni (22 Apr 2016)

O frumoasa americana si-a pus talentele unice in serviciul Marii Britanii, ea fiind considerata una dintre cei mai de succes spioni din istorie, desi a ramas intr-un con de umbra. Un coleg al sau de la M16 a povestit despre modalitatea de seductie a acesteia, folosindu-si "zambetul radiant si ochii de un vedre emerald". Barbatul a intalnit-o la 20 dupa ce razboiul s-a terminat, cand ea avea in jur de 50 de ani. Si atunci era "o forta de neoprit".

Fiica unui ofiter de marina din Minnesota, Betty a fost crescuta in cercurile inalte ale societatii, fiind remarcata inca de la 14 ani. In 1930 a ramas insarcinata fara sa stie cine este tatal copilului sau, insa a evitat un scandal casatorindu-se cu Arthur Pack, un diplomat britanic extrem de influent, care avea de doua ori varsta ei. Casatoria lui a fost destinata esecului inca de la inceput, mai ales dupa ce a convins-o sa isi dea baietelul, la scurt timp dupa l-a nascut, relateaza Daily Mail.

Ea a devenit cetatean britanic si sotie de diplomat, iar la scurt timp a gasit noi aventuri, atat politice cat si sexuale, care sa o satisfaca. Printre iubitii ei s-a numarat si un jurnalist artistocrat care a introdus-o catre seful sau, baronul de presa Lord Beaverbook, care, la randul sau, a mentionat-o prietenilor lui din serviciile de inteligenta secrete din Marea Britanie, MI6. Extrem de curajoasa, Betty a coordonat evacuarea personalului ambasadei din portul San Sebastian. Sefii MI6 au fost extrem de impresionati de ea atunci cand, cautand un spaniol care a fost inchis la Madrid de catre guvernul republican, Betty l-a fermecat pe ministrul de Externe spaniel si l-a convins sa o lase sa il vada. Citeste si:

+Era un munte de om, energic si optimist.

+Cei mai IMPORTANTI oameni din CHINA COMUNISTA s-au facut de RAS la LONDRA.

+"Furtuna Islamica" din Orient a fost STARNITA de cel mai mare banchet din ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro