Femeia care s-a vindecat de cancer in faza terminala, in mod miraculos, dezvaluie reteta-minune prin care a fentat moartea

Femeia care s-a vindecat de cancer in faza terminala, in mod miraculos, dezvaluie reteta-minune prin care a fentat moartea

Doina Lehaci, in varsta de 55 de ani, casnica, de loc din comuna Sadova, a fost depistata cu cancer de col in decembrie 2012. Dupa o luna de radioterapie la Iasi si sase sedinte de tratament cu citostatice la Suceava, incepand din iulie 2013 femeia a adoptat un tratament naturist. Femeia care s-a vindecat de cancer dezvaluie reteta salvatoare "Aproape un an de zile am avut un fel de scurgeri de lichid, iar in ultima vreme sangeram. Despre tratamentul pe baza de laptisor de matca, folosit si de Monica Tatoiu, a auzit tot in spital si apoi a gasit reteta pe internet.

acum 113 luni (30 Jan 2015)

Adevarul v-a prezentat joi cazul Doinei Lehaci, femeia care s-a vindecat de cancer in stadiu terminal, in mod miraculos. Doina Lehaci, in varsta de 55 de ani, casnica, de loc din comuna Sadova, a fost depistata cu cancer de col in decembrie 2012.

Dupa o luna de radioterapie la Iasi si sase sedinte de tratament cu citostatice la Suceava, incepand din iulie 2013 femeia a adoptat un tratament naturist.

Acum, dupa doi ani de la depistarea bolii, medicii au descoperit cu uimire ca femeia s-a vindecat complet de cancer. Chirurgul Sorin Hincu de la Spitalul Judetean Suceava spune ca in intreaga cariera nu a vazut nimic asemanator.

"Este o vindecare miraculoasa, inexplicabila pentru noi pentru ca in toata cariera mea n-am intalnit un caz de cancer in ultimul stadiu care sa se vindece. Pacienta a facut doar tratament paleativ, adica pentru a opri cat de cat cresterea si evolutia tumorii, dar nu are intentia de a vindeca. Medicul sustine ca boala a fost confirmata atat la Suceava cat si la Iasi si Cluj, iar stadiul 4B este documentat prin numeroase analize.

"Diagnosticul initial nu are cum sa fie gresit, a fost confirmat de nenumarate ori. Eu am vazut-o cand era diagnosticata in stadiul patru, avem examen anatomopatologic, avem computer tomograf, a fost la Iasi la Institutul Regional de Oncologie unde a facut examen clinic si RMN care au confirmat inca o data stadiul patru al extinderii tumorii. Nu as fi afirmat ca aceasta femeie este vindecata de cancer daca nu as fi avut toate motivele pentru a afirma asta", a spus dr.

Medicul afirma ca acest exemplu trebuie sa ii determine pe cei care s-au imbolnavit de aceasta cumplita maladie sa nu renunte niciodata la lupta.

"Niciodata lupta cu cancerul nu trebuie sa fie abandonata pentru ca mai sunt si astfel de cazuri", a mai spus dr. Femeia care s-a vindecat de cancer dezvaluie reteta salvatoar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro