Femeia care a ucis o educatoare din Bihor, mama unor gemeni de 11 ani, a fost condamnata la moarte

Femeia care a ucis o educatoare din Bihor, mama unor gemeni de 11 ani, a fost condamnata la moarte

Femeia, care potrivit politiei ar fi fost radicalizata pe Internet, a ucis-o pe educatoarea Ibolya Ryan, din Bihor, mama unor gemeni in varsta de 11 ani, injunghiind-o intr-o toaleta la un centru comercial din Abu Dhabi. Crima a fost comisa, dupa ce Ambasada Statelor Unite din Abu Dhabi a postat, la sfarsitul lui octombrie, un avertisment in care-i informa pe americani in legatura cu "o postare recenta anonima pe un site jihadist care incurajeaza atacuri asupra profesorilor la scoli americane si internationale din Orientul Mijlociu".

acum 89 luni (30 Jun 2015)

Femeia, care potrivit politiei ar fi fost radicalizata pe Internet, a ucis-o pe educatoarea Ibolya Ryan, din Bihor, mama unor gemeni in varsta de 11 ani, injunghiind-o intr-o toaleta la un centru comercial din Abu Dhabi.

Ibolya Ryan, in varsta de 47 de ani, a fost injunghiata intr-un mall din Abu Dhabi pe 1 Decembrie.

Potrivit unei inregistrari video, ea a fost ucisa de o persoana care purta roba traditionala si val integral. Femeia poate fi vazuta cum se plimba linistita in mall, dupa care ia un ziar si dispare pe un hol. Dupa o ora si jumatate, ea reapare si fuge catre un lift. Un oficial a declarat ca o "lupta" a avut loc intre victima si atactor in toaleta femeilor chiar inainte de injunghiere, potrivit Mediafax.

Profesoara Ibolya Ryan era originara din Romania, ea a absolvit, in 1985, Liceul Pedagogic din Oradea cu o medie foarte buna: 9,73.

Pana la Revolutie a fost invatatoare la o scoala din Bihor, dupa care a ales sa-si incerce norocul in strainatate.

Crima a fost comisa, dupa ce Ambasada Statelor Unite din Abu Dhabi a postat, la sfarsitul lui octombrie, un avertisment in care-i informa pe americani in legatura cu "o postare recenta anonima pe un site jihadist care incurajeaza atacuri asupra profesorilor la scoli americane si internationale din Orientul Mijlociu".

Emiratele Arabe Unite, o federatie de sapte state, este un aliat al occidentalilor, o tara in care numarul strainilor este mai mare ca al popultiei locale si care se prezinta drept un "paradis" intr-un Orient Mijlociu afectat de conflicte. EAU face parte din coalitia condusa de Statele Unite impotriva gruparii Statul Islamic (SI) in Irak si Siria. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro