Felix Stroe: La Ministerul Transporturilor se va lucra 30 de zile pe luna. Tudose cere o dispensa pentru februarie

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca la ministerul pe care il conduce se va intensifica activitatea si se va lucra zilnic, daca e nevoie chiar si in zilele de sarbatoare, pentru a realiza obiectivele prevazute in programul de guvernare, informeaza Agerpres.

acum 81 luni (18 Oct 2017)

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca la ministerul pe care il conduce se va intensifica activitatea si se va lucra zilnic, daca e nevoie chiar si in zilele de sarbatoare, pentru a realiza obiectivele prevazute in programul de guvernare, informeaza Agerpres. Se va lucra 30 de zile pe luna — cat e nevoie, in fiecare zi — fara sarbatori, astfel incat sa dam vesti bune romanilor, sa vada cu ochii lor ca ceea ce e scris in programul de guvernare se infaptuieste", a precizat Felix Stroe.

Premierul le-a urat succes in activitate si bun venit in echipa guvernamentala noilor membri ai Cabinetului: ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica.

Premierul le-a urat succes in activitate si bun venit in echipa guvernamentala noilor membri ai Cabinetului: ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro