FELICITARI! Dupa 54 de ani de cariera, inca STRALUCESTE pe scena. VEZI cine e ARTISTUL

FELICITARI! Dupa 54 de ani de cariera, inca STRALUCESTE pe scena. VEZI cine e ARTISTUL

De peste 50 de ani, actorul s-a mutat la Bucuresti, unde a crescut pe plan profesional, ajungand de cativa ani, directorul Teatrului de Revistra, Constantin Tanase. O sala de 700 de oameni, eu cu Stela si un pian pe scena, nu mai stiam ce avem de facut.

acum 98 luni (30 Sep 2014)

De peste 50 de ani, actorul s-a mutat la Bucuresti, unde a crescut pe plan profesional, ajungand de cativa ani, directorul Teatrului de Revistra, Constantin Tanase.

"Nu pot uita ziua debutului"

Marele actor ne-a povestit extrem de emotionat, cum a avut loc debutul lui pe scena teatrului romanesc, detalii de care isi aminteste de parca s-ar fi intamplat ieri.

"De curand am fost la Reghin, unde in urma cu 53 de ani am debutat pe scena unui teatru. A fost un moment de care imi aduc cu mare placere aminte. Nu pot sa uit niciodata revenirea mea pe scena dupa transplantul de rinichi, cand o sala intreaga s-a ridicat in picioare, si m-a aplaudat minute in sir. O sala de 700 de oameni, eu cu Stela si un pian pe scena, nu mai stiam ce avem de facut.

Au fost primii actor care au plecat din tara

In anii 90 nu putea sa plece oricine din tara, insa marele actor, impreuna cu colegii sau, au reusit sa "evadeze" si sa vada lumea, cu ajutorul unor romani stabiliti la Montreal. "Le spuneam sa le dea Dumnezeu sanatate ca s-au huschit si am avut si noi posibilitatea sa mergem in Canada sa jucam. Eu cu Stela si inca un prieten, in 90, am fost prima echipa de actori care am plecat afara din tara", a mai declarat Alexandru Arsinel, in exclusivitate pentru REALITATEA.NET. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro