Fed Cup: s-a ales orasul care va gazdui meciul dintre Romania si Canada

Fed Cup: s-a ales orasul care va gazdui meciul dintre Romania si Canada

Eu cred ca pentru un asemenea eveniment, tinand cont de rezultatele fetelor, de faptul ca o avem pe Simona Halep, numarul 1 mondial, ca avem cinci jucatoare intre cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sala si sunt mai mult ca sigur ca o sa fie plina.

acum 71 luni (7 Nov 2017)

Este vorba despre Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea care a gazduit, pana acum, alte doua intalniri ale echipei de Fed Cup a Romaniei, in 2016, cu Cehia si Germania.

"Ne bucuram ca putem sa jucam in singura sala competitiva la nivel european din Romania, sala de la Cluj-Napoca, mai ales ca am inteles ca pentru acest meci s-a marit si numarul de locuri. Eu cred ca pentru un asemenea eveniment, tinand cont de rezultatele fetelor, de faptul ca o avem pe Simona Halep, numarul 1 mondial, ca avem cinci jucatoare intre cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sala si sunt mai mult ca sigur ca o sa fie plina. Este un meci interesant, nu va fi deloc usor, pentru ca in Fed Cup, ca si in Davis Cup, intervine factorul emotional, ca de fiecare data cand joci pentru tara ta.

Si pentru Razvan Itu, vicepresedinte al Federatiei Romane de Tenis, aceasta este cea mai buna alegere, pentru ca "Echipa de Fed Cup a Romaniei are parte de un test important si are nevoie ca suporterii sa-i fie aproape, iar la Cluj-Napoca fetele s-au simtit mereu ca acasa, iar publicul stie sa le duca spre victorie". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro