FED Cup Canada - Romania. CTP nu-l iarta pe Ilie Nastase: "Acum a avut ocazia de a face cunostinta cu Andreea Mitu"

FED Cup Canada - Romania. CTP nu-l iarta pe Ilie Nastase:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel care avusese un schimb de replici taioase cu Ilie Nastase, pe tema neparticiparii Simonei Halep la meciul de la Montreal, n-a ratat ocazia de a-i dat peste nas acestuia, dupa victoria fetelor.

acum 109 luni (20 Apr 2015)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel care avusese un schimb de replici taioase cu Ilie Nastase, pe tema neparticiparii Simonei Halep la meciul de la Montreal, n-a ratat ocazia de a-i dat peste nas acestuia, dupa victoria fetelor. Nu mai e vorba de o jucatoare exceptionala, cum este Simona Halep, aflata in topul mondial, este vorba de o echipa a Romaniei care se califica in elita mondiala a tenisului feminin in acest moment. Si s-a-ntamplat fara marea noastra jucatoare Simona Halep, care a si spus, atunci cand i s-a reprosat ca nu va juca, a spus: Fetele pot sa castige si fara mine, sunt sigura de asta! Si asa s-a intamplat", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24, care s-a referit apoi si la "cazul Halep"

"Nu avem ce discuta despre asta. Avem ce discuta despre faptul ca marele nostru jucator Ilie Nastase a facut cunostinta in aceasta seara cu Andreea Mitu, pentru ca atunci, nemultumit fiind de absenta Simonei Halep, Ilie a spus: Nu stiu cine e Mitu. Ei, in seara asta, a facut cunostinta Ilie cu Andreea Mitu in acest meci extraordinar pe care l-a facut Andreea in fata unei Eugenie Bouchard de plans in finalul meciului", a punctat CTP tot la Digi 24. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro