FC Arges revine Municipiului Pitesti. Primar: "Oferta noastra de cumparare a Brandului FC Arges a fost oficial acceptata"

FC Arges revine Municipiului Pitesti. Primar:

Procedura de valorificare a brandului a pornit de la suma de 311.320 euro plus TVA, iar in decursul celor doi ani de la pronuntarea falimentului FC Arges au fost organizate nu mai putin de 41 de licitatii fara vreun rezultat.

acum 59 luni (17 Jun 2017)

"Am bucuria sa va anunt ca oferta noastra de cumparare a Brandului FC Arges a fost oficial acceptata. Imediat incepem demersurile de inscriere a echipei de fotbal in noul campionat cu denumirea FC Arges. Anul asta nu cred ca va fi posibil, deoarece nu dispunem de un lot asa de valoros. Vestea buna vine dupa ce, pe 15 iunie, a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local in care s-a luat o decizie indelung asteptata de catre iubitorii sportului, ai fotbalului si ai echipei FC Arges Pitesti. Consiliul Local a aprobat in unanimitate alocarea sumei necesare pentru achizitionarea brandului FC Arges: 550.000 de lei, plus TVA-ul aferent, tot atunci anuntandu-se si pasul urmator: definitivarea tranzactiei dintre Consiliul local Pitesti si ANAF. Procedura de valorificare a brandului a pornit de la suma de 311.320 euro plus TVA, iar in decursul celor doi ani de la pronuntarea falimentului FC Arges au fost organizate nu mai putin de 41 de licitatii fara vreun rezultat. Urmeaza, pana la sfarsitul lunii, schimbarea denumirii echipei de fotbal a municipalitatii, din SCM Pitesti in FC Arges. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro