FBI avertizeaza ca ATACURILE TERORISTE pe teritoriul Europei vor fi tot mai DESE

FBI avertizeaza ca ATACURILE TERORISTE pe teritoriul Europei vor fi tot mai DESE

ISIS intentioneaza sa intensifice atacurile in Europa pe masura de pierde controlul asupra teritoriilor din Siria si Irak. In ultimul an si jumatate au fost inregistrate numeroase atentate in spatiul european, in special in Franta, Beligia si Germania, care au lasat in urma lor sute de morti.

acum 95 luni (29 Jul 2016)

ISIS intentioneaza sa intensifice atacurile in Europa pe masura de pierde controlul asupra teritoriilor din Siria si Irak.

Potrivit Mediafax, avertizarile au fost facute de oficialii si expertii americani.

"Stim ca exista deja structuri de comanda si control care au permis unele dintre atacurile comise recent in Europa. Reteaua Stat Islamic a infiltrat multi militanti in Europa", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de informatii americane.

In ultimul an si jumatate au fost inregistrate numeroase atentate in spatiul european, in special in Franta, Beligia si Germania, care au lasat in urma lor sute de morti.

Biroul Federal de Investigatii din SUA (FBI) au transmis ca exista riscul ca atacurile teroriste sa se intensifice in Europa. Combatantii Stat Islamic nu au de gand sa moara cu totii pe campul de lupta", a declarat directorul FBI, James Comey. ATROCITATILE teroristilor de la Bataclan au fost ... Erdogan plange si promite O BAIE DE ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro