Fata violata din Vaslui. Petitia pentru arestarea violatorilor, 400.000 de semnaturi: "Nu as vrea sa i se intample asa ceva fetitei mele!"

Fata violata din Vaslui. Petitia pentru arestarea violatorilor, 400.000 de semnaturi:

Pe aceeasi tema: Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Gest incalificabil al unuia dintre cei 7 violatori din Vaslui, judecati in libertate dupa ce au violat o eleva pana la lesin: "O sa dau eu cu masina peste voi" Scrisoare deschisa adresata de ONG-uri presedintelui Iohannis si ministrului Justitiei, in cazul eliberarii celor 7 tineri care au violat o eleva din Vaslui CSM si Parchetul General, solicitate sa verifice legalitatea eliberarii celor sapte violatori din Vaslui.

acum 74 luni (25 Jul 2015)

"Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui", este numele sub care a fost lansata initiativa pe site-ul www.petitieonline.com. Motivatia initiatorilor petitiei

Initiatorii petitiei au scris urmatorul mesaj in expunerea de motive: "Nu trebuie sa stam fara sa facem nimic, cand vedem ca legislatia este calcata in picioare de anumiti judecatori.

Pe langa cele peste 393.000 de semnaturi, exista si aproape 42.000 de mesaje ale internautilor interesati de subiectul violului in grup caruia i-a cazut victima o adolescenta de 18 ani din judetul Vaslui. Doar 4.729 de petitionari, ceea ce reprezinta 1,2% dintre numarul total de semnaturi, au fost inregistrate din judetul Vaslui. Petitia a fost semnata si de oameni Muntenii de Sus, satul victimei

"Sunt din judetul Vaslui, din pacate din sat cu victima. Cei din satul Valeni se bat cu pumnul in piept ca nu au fete violate pentru ca se duc prin sate invecinate si violeaza, ca la ei in sat le este frica de satenii lor, care isi fac dreptate singuri", este unul dintre mesajele postate online la petitie.

Va invitam pe toti cititorii "Adevarul" sa-i transmiteti un mesaj de sustinere tinerei din Vaslui, folosind hashtag-ul ?#?violulecrima?. Noi ne vom asigura ca mesajele voastre vor ajunge la ea, iar o parte din ele vor fi publicate pe adevarul.ro si in editia tiparita a ziarului.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro