Fata Morgana din Peninsula Coreea. "De fapt, SUA si Coreea de Nord sunt in razboi din punct de vedere tehnic"

Fata Morgana din Peninsula Coreea.

> Mai multe sanctiuni nu vor face decat sa incurajeze Phenianul sa continue actiunea de finalizare a proiectului rachetei intercontinentale cu sau fara sprijin de la tarile prietene. De fapt, SUA si Coreea de Nord sunt in razboi din punct de vedere tehnic, ele fiind intr-o stare de acord de incetare a focului de la confruntarea din anii 1950. In conformitate cu declaratia expertilor de la Lockheed Martin, constelatia de sateliti, plasati pe orbite, pot vizualiza semnatura motorului unei rachete lansate de pe o platforma nord coreeana, adunand detalii despre caracteristicile acestuia, pot urmari in zbor rachetele si pot devoala intreaga activitate de la sol, din jurul platformei de lansare. Coreea de Nord simuleaza un atac asupra Statelor Unite cu ocazia implinirii a 105 ani de la nasterea lui Kim Ir-sen FOTO Captura de ecran YouTube Coreea de Nord este cea mai mare provocare de politica externa a SUA Racheta Pukuksong-2 (codificata Polaris 2 este o varianta a celei lansate de pe submarine), de tipul racheta balistica cu raza medie de actiune (MRBM) a fost lansata de la Pukchang in sudul provinciei Pyongan si a zburat 500 de km, atingand un apogeu de 560 km, aterizand in Marea Japoniei. In orice caz, Moon vrea rectificarea politicii de reconciliere cu Japonia, politica care a fost dusa de fostul presedinte sud coreean Park, trimisa in judecata pentru coruptie, acest lucru dand dureri de cap trilateralei pe care Washingtonul a realizat-o intre Japonia, SUA si Coreea de Nord.

acum 44 luni (28 May 2017)

>

Mai multe sanctiuni nu vor face decat sa incurajeze Phenianul sa continue actiunea de finalizare a proiectului rachetei intercontinentale cu sau fara sprijin de la tarile prietene. O actiune militara ar putea duce la distrugerea capitalei sud coreene Seul (care este in raza de actiune a artileriei nord coreene la o distanta de 54 km) si va expune fortele americane din Guam, Japonia si Coreea de Sud la un raspuns, posibil devastator, intr-o regiune sprapopulata si prospera a lumii. Cert este ca primul buget militar al administratiei Trump are scris peste tot in el Coreea de Nord sau cum sa pregatim echipamente pentru o lovitura militara in Peninsula Coreeana. Daca Trump vrea sprijinul Chinei trebuie sa construiasca, in primul rand, increderea intre administratia de la Washington si administratia de la Beijing.

Kim Jong-Un FOTO AFP PHOTO/KCNA VIA KNS Coreea lui Kim Jong-Un

Coreea de Nord dupa Kim Jong Il, tatal actualului presedinte, a inceput sa se schimbe si sa-si refaca, desi lent, economia. Toate masurile luate de acesta au dus la o crestere modesta a economiei Coreei de Nord de 1-2% si acest lucru in ciuda sanctiunilor economice. In 2016, Coreea de Nord a efectuat doua teste nucleare subterane si 24 de teste cu diferite tipuri de rachete.

FOTO CNN Coreea de Nord continua sa provoace Occidentul

Tensiunile s-au amplificat in regiune din cauza ambitiilor nucleare ale Phenianului care incearca o abordare duala in propriul program nuclear. Astfel administratia nord coreeana dezvolta racheta Pukguksong-2, care foloseste combustibil solid si poate fi lansata de pe platforme mobile si racheta Hwasong-12 (racheta cu raza intermediara de actiune care foloseste combustibil lichid) racheta care inlocuieste varianta Hwasong 10, cu scopul de a dezvolta tehnologia necesara unei rachete balistice intercontinentale. Nu mai este un secret pentru nimeni ca in zona Peninsulei Coreea sunt masate nave americane printre care doua port... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro