"Fata din curcubeu", a 100-a si ultima reprezentatie

De un mare succes s-a bucurat si in Ungaria, prezentat pe scena Teatrului Radnóti din Budapesta si, in acelasi an, la Festivalul International de Teatru "Demoludy", pe scena Teatrului Stefan Jaracz din Olsztyn, Polonia, precum si in Belgia, la Sala M de la BOZAR, in Bruxelles, cu ocazia "Galelor Teatrului Romanesc", program initiat si derulat de European Artist Management (EAM) din Bruxelles in perioada 2012-2013.

acum 57 luni (16 Apr 2016)

Duminica 17 aprilie, acel eveniment scenic pornit de Lia Bugnar, autor si regizor, si implinit de protagonista recitalului dramatic, Tania Popa - in rolul FATA DIN CURCUBEU, aplaudata, vreme de patru stagiuni, de un public numeros, in tara si peste hotare, implineste 100 de spectacole !

Aplaudat pe scenele Nationalului bucurestean, precum si intr-o multime de turnee, dintre care amintim Festivalul de Teatru scurt, Oradea 2012, unde a primit Premiul special al juriului, spectacolul a mai fost rasplatit cu "Premiul pentru cea mai buna actrita" la Festivalul Comediei Romanesti, FestCo 2013 si a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER 2013, pentru "Cea mai buna interpretare feminina". De un mare succes s-a bucurat si in Ungaria, prezentat pe scena Teatrului Radnóti din Budapesta si, in acelasi an, la Festivalul International de Teatru "Demoludy", pe scena Teatrului Stefan Jaracz din Olsztyn, Polonia, precum si in Belgia, la Sala M de la BOZAR, in Bruxelles, cu ocazia "Galelor Teatrului Romanesc", program initiat si derulat de European Artist Management (EAM) din Bruxelles in perioada 2012-2013. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro